Dcera Kamila Střihavky Eva se nepotatila: Zběhla k psaní románů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Dcera Kamila Střihavky Eva se nepotatila: Zběhla k psaní románů

Knihu pokřtila také mladší sestra Tereza.
Knihu pokřtila také mladší sestra Tereza.  (﷯Foto Aha! – ﷯Marek Pá﷯tek )

V paláci Luxor pokřtila dcera hudebníka Kamila Střihavky (58) Eva Kollerová Střihavková (32) svou novou knihu Dýchej za mě. Pyšný otec byl samozřejmě u toho a zhostil se i role kmotra.

Svou čtvtou knihu prý autorka psala dva roky! Musela zejména dohledávat informace o mladé malířce, jejíž talent zastínila válka, a z nich následně sestavit příběh. Eva je navíc i maminkou čtyřletého Vincenta a roční Almy Antonie, takže volného času na psaní moc neměla. „Nejsem perfekcionistka, a nesnažím se být dokonalou matkou,“ svěřila se Aha! manželka Adama Kollera (36). „Dcera je po mně velmi vzteklá, a syn je po tatínkovi, miluje kytičky a je velmi citlivý.“ Se zpěvem skončila v 16. letech, protože její pěvecké vzory pro ni byly nedostižné. „Když je Eva dcerou hudebníka, tak to neznamená, že musí zpívat,“ řekl Střihavka. „Své děti podporuju ve všem, co dělají, jako každý rodič,“přiznal těsně po křtu. „Knihu jsem ještě nečetl, ale téma mi příjde zajímavé a vyspělé,“ konstatoval Kamil. Ten právě dokončuje třetí sérii desetidílného dokumentu Ikony Kamila Střihavky, který by měl být hotov v lednu příštího roku.

Anna Slováčková koncert v Lucerně

Video se připravuje ...

Emancipace zamrzla

Eva se v novém románu snaží zachytit nejen svědectví o nelehké době, ale také o nerovnoprávném postavení žen. Emancipace prý u nás zamrzla. „Spousta věcí v naší společnosti by se měla změnit! Vše se opakuje, ale stále se nic neděje,“ uvedla Eva na křtu své knihy pro Aha!

Vlasy proti proudu

Kamil je ve světě showbyznysu zmámý svým lpěním na dlouhých rockerských vlasech. Přiznal, že dlouhé vlasy si bude udržovat tak dlouho, dokud to jen půjde. Jsou prý pro něj osobně velmi důležité. I přes svůj věk chce jít totiž stále proti proudu.

Už dvacet let nebyl u kadeřníka: Kamil Střihavka Vlasy si nechává ulámat a upadat

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.