Děsivá scéna na křtu! Felix Slováček: DUSIL SE! ŠLO MU O ŽIVOT! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Děsivá scéna na křtu! Felix Slováček: DUSIL SE! ŠLO MU O ŽIVOT!

Felix Slováček se na křtu knihy málem udusil a všichni kolem se smáli.
Felix Slováček se na křtu knihy málem udusil a všichni kolem se smáli.  (CNC / David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl)

Při úterním křtu knihy Láska je na houby, se málem udusil saxofonista Felix Slováček (80). Nikdo mu nepomáhal, neboť se domnívali, že je to jen dobře vyvedený žertík. Slováček dorazil na akci bez manželky zpěvačky Dády Patrasové (67), a tak házel očka po mladých herečkách. Do oka mu padla hlavně herečka ze seriálu Vyšehrad brunetka Monika Timková (32) a zrzka zeseriálu Modrý kód Kateřina Bláhová (27).

Součástí křtu pak byl košt houbového likéru z májovek, který vyrobil sám autor knihy, politik Václav Láska (48). Když se ho Felix napil, tak se zakuckal, až se musel chytnout za hrudník. Dusil se, ale bylo mu to »houby« platné. Nikdo mu nepomohl, naopak. Všichni se smáli, měli za to, že je to od Felixe jen povedený vtípek. Ještě brunátný Felix se poté opět začal, jakoby nic, věnovat mladému ženskému osazenstvu.

Kmotra nepřišla

I když přijít měla, nakonec zpěvačka Lucie Vondráčková (43) na křest v roli kmotry nedorazila. O nemoc se nejednalo, neboť byla spatřena na jiné akci.

Felix Slováček o umělém hlasu Gotta: Sevřelo mi to srdce!

Video se připravuje ...

Malina a Saudek se udusili

Fotbalistovi a expříteli miss Elišky Bučkové (34) Jakubovi Malinovi (†34) zaskočil v krku kus steaku loni v prosinci. Dusil se a lidé jen přihlíželi. Bylo to poslední sousto jeho života. Stejně jako Malina skonal i Kája Saudek (†80). Poté, co mu zaskočilo sousto, byl který byl popoulární kreslíř 9 let v kómatu. Nyní je to 8 let, co svůj boj o život prohrál.

Rady lékaře: Udeřte ho silně mezi lopatky

„Pokud se někdo dusí, je otázka desítek vteřin, než dotyčný ztratí vědomí, a dalších pár, než se zastaví srdce. Postiženého podpořte v kašli, nikam ho nebouchejte, jen prostě počkejte, co se bude dít a podporujte ho. Když je při vědomí, ale už nemá sílu kašlat, udeřte ho silně mezi lopatky. Musí to být taková rána, abyste z trubičky o průměru dva centimetry vyklepli kus potravy. Toto zkuste pětkrát za sebou. Pokud to nejde, stoupněte si za něj a vší silou mu oběma rukama stlačte nadbřišek. Zase ale intenzitou, aby to bylo efektivní.

Lenka Dragounová: Muži po mě jdou kvůli sexy mozku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Helena Kořítková
3. 8. 2023 • 12:17

jo, jo. To je tak, když někdo nenažraně hltá

milan59
3. 8. 2023 • 10:04

I ze předu !

Uživatel_5457057
3. 8. 2023 • 09:22

qwerta
3. 8. 2023 • 09:14

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.