Jiří Bartoška stále v nemocnici: Chce to čas! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Jiří Bartoška stále v nemocnici: Chce to čas!

Jiří Bartoška
Jiří Bartoška (Foto Aha! – Martin Hykl)

Už víc jak týden leží Jiří Bartoška (76) ve fakultní nemocnici Motol, kam byl převezen na doléčení po prodělané viróze. Všichni teď napjatě čekají, zda se dostaví na slavnostní zahájení 57. ročníku Filmového festivalu v Karlových Vařech, které proběhne v pátek 30. června.

Letos má blížící se 57. ročník proslulého Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech hořkou příchuť a obavy o zdravotní stav jeho prezidenta Jiřího Bartošku (76) stále panují. Zvlášť, když se omluvil i z poslední tiskové konference před jeho začátkem. „Pan Bartoška na tiskovce nebude, je stále na rehabilitačním pobytu a věříme, že se bude jen zlepšovat. Jsme v pravidelném kontaktu, chodíme za ním a o všem, co se týká festivalu, ho informujeme,“ vysvětlil Aha! Kryštof Mucha (48), výkonný ředitel filmového festivalu. „Jeho stav není fatální, ale chce to čas. Věříme, že ve Varech bude, ale zdraví je samozřejmě přednější,“ řekl a zároveň přišel s nadějným konstatováním, že by se Bartoškův stav mohl zlepšit. „Kdybyste ho viděli, vůbec byste nepoznali, že mu něco je,“ dodal Mucha optimisticky.

Ředitel karlovarského festivalu Mucha otevřeně o nemocném Bartoškovi: Není to fatální!

Video se připravuje ...

Kdo zazáří na festivalu

Letošními zahraničními hvězdami MFF v Karlových Varech budou především Gladiátor Russel Crowe (59), herec Hvězdných válek Evan McGregor (52), Lara Croft Alicia Vikanderová (34) a Robin Wrightová (57), filmová Jenny, láska Forresta Gumpa. Hvězdou festivalové znělky pak bude Pirát z Karibiku Johnny Depp (60). „Pan Depp byl na obhlídkách svého nového filmu v Maďarsku, a tak jsme se s ním dohodli, že znělku natočíme tam. Myslím, že se bude líbit, stejně jako Johnnymu, který byl z výsledku nadšený,“ pochlubil se Mucha.

Charanzová končí u Babiše! Mynář a šperky z hradu, kde jsou? A Bartoška stále v nemocnici

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.