Filmové Vary: Přijede Bartoška?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Filmové Vary: Přijede Bartoška?!

Jiří Bartoška
Jiří Bartoška (Foto Aha! – Martin Hykl)

Nejen filmoví fanoušci jásají, letošní ročník Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech startuje! Na co se mohou diváci těšit a dorazí na zahájení jeho prezident Jiří Bartoška (76)?

Přestože to ještě pár dní před začátkem tradičního filmového svátku nevypadalo s jeho účastí příliš růžově, poslední zprávy říkají, že nemocného Bartošku pustili z motolské nemocnice, aby se mohl zúčastnit slavnostního zahájení. To proběhne už dnes od 16:00 ve velkém sále hotelu Thermal, chybět nebude ani tradiční červený koberec. Slavnostně by navíc měla být uvedena znělka, kterou natočil hollywoodský herec Johnny Depp (60).

Ředitel karlovarského festivalu Mucha otevřeně o nemocném Bartoškovi: Není to fatální!

Video se připravuje ...

Křišťálový glóbus za mimořádný umělecký přínos světové kinematografii převezme filmový gladiátor Russell Crowe (59), který do Varů přiletěl už ve středu s celou rodinou a také se svou kapelou Indoor Garden Party. Již v neděli proběhne první luxusní párty pod záštitou firmy UniCredit.

Novinky pro motoristy. Našli v troskách ponorky ostatky? A Russel Crowe je ve Varech

Video se připravuje ...

I letos bude festival samozřejmě pokračovat v tradici premiér klasických českých i zahraničních filmů. Kromě četného zastoupení česko-slovenských hvězd se jako každý rok objeví i ty zahraniční, letos do Karlových Varů dorazí i fešák Ewan McGregor (52) či Robin Wrightová (57) alias Jenny Forresta Gumpa.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.