Neskutečný luxus dcery Munzarové: Hlaváčová v akci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Neskutečný luxus dcery Munzarové: Hlaváčová v akci!

Jana Hlaváčová a Barbora Munzarová s manželem Martinem Trnavským
Jana Hlaváčová a Barbora Munzarová s manželem Martinem Trnavským (D. Kundrát, archiv Blesku)

Jiní se musí hlásit na umělecké školy, aby získali potřebné zkušenosti od profesionálů, influencerka a začínající herečka Anna Dvořáková (21) má ovšem ten luxus, že jí stačí domácí výuka. Herecky ji totiž z rodiny modelují rovnou dvě generace.

Když se připravovala na roli v seriálu Eliška a Damián, šla za těmi nejpovolanějšími. Co by za to jiní dali, kdyby na sobě mohli pracovat pod dohledem herečky a bývalé profesorky DAMU Jany Hlaváčové (85)? Takovou zkušeností do života i kariéry se může pyšnit přímo její vnučka Anička. 

Jana Hlaváčová – 30 let první dámou Národního divadla

Video se připravuje ...

„Veškeré kurzy, i když si o ně neříkám, mám doma a vážím si toho, protože je to neskutečný luxus. S mamkou děláme to, že si připravím nějaký monolog a ona k tomu má poznámky. Pracovaly jsme i s babičkou,“ přiznala mladá herečka a influencerka v rozhovoru pro Super.cz.

Ačkoli má za sebou poctivý herecký trénink, seriál Eliška a Damián s ním bohužel neutáhla. Podzimní novinku FTV Prima diváci přímo rozcupovali, což se Aničky dotklo. „Já si za Eliškou a Damiánem stojím, přijde mi to jako hezký příběh. Mrzí mě, že to odnesl hejty, ale i tak to byl úžasný projekt s úžasnými lidmi a doufám, že diváci časem uvidí i druhou řadu,“ svěřila se Dvořáková, které se díky úspěšně vedeným sociálním sítím i novým hereckým zkušenostem kupí nabídky. V současné době natáčí dva seriály a před sebou má další. Snad se divácky osvědčí více a Aniččin talent i její snaha nepřijdou vniveč...

Bára Munzarová nechala manžela i dceru doma: S kým si užila Anděla Páně!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Slovenka Boženka
26. 11. 2023 • 11:46

Každý sme nejaký a to, komu sa narodíme, si nevyberáme...

Eva Komárková
24. 11. 2023 • 20:54

Nepěknej nesympatickej protekční fracek.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.