Bára Munzarová: ZVLÁŠTNÍ KŠEFT PO SMRTI MÁMY | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Bára Munzarová: ZVLÁŠTNÍ KŠEFT PO SMRTI MÁMY

Bára Munzarová
Bára Munzarová (Prima +/Profimedia)

Během pěti let přišla jak o tatínka Luďka Munzara (†85), tak maminku Janu Hlaváčovou (†85). I když je to pro ni těžké, s odchodem rodičů se Bára Munzarová (52) dokáže vyrovnat. Už nějakou dobu totiž pořádá semináře, jak zvládnout nejen péči o rodiče, ale i jejich ztrátu!

Přestože bylo donedávna jejím hlavním povoláním herectví, poslední dobou ji zaujal obor zcela odlišný. Je z ní totiž koučka! Se dvěma kamarádkami pořádá relaxačně meditační víkendy s názvem Zastav se na chvíli s Bárou Munzarovou. Toho se může najednou zúčastnit až 15 zájemkyň. Jak se píše na oficiálních webových stránkách, herečka se coby ambasadorka celého projektu rozhodla zužitkovat 16 let zkušeností v oblasti rozvíjení energie čaker a meditace. „Nabízím tam své těžce odžité zkušenosti jak s péčí o rodiče, tak s nějakým rozhodováním, v jaké práci setrvat. Umět si říct o pomoc a dovolit si říct »ne«, což pro mě byla naprosto nepředstavitelná témata,“ svěřila Munzarová v rozhovoru pro Showtime. 

Dagmar Havlová: Z pohřbu Hlaváčové se bez opory neobešla!

Video se připravuje ...

Jednolůžkový pokoj se snídaní ve zrekonstruovaném zámku nedaleko Kladrub vyjde zájemce na 1400 korun za noc. Vzhledem k tomu, že pobyt trvá dvě noci a je třeba uhradit ještě tzv. lektorné ve výši 3900 korun, vyjde víkend účastníky přibližně na 6700 korun bez jídla (kromě zmiňované snídaně) a dalších nákladů. Pokud by se tedy kurz zcela naplnil a kamarádky by si odměnu dělily rovným dílem, přišla by si každá z lektorek na téměř 20 tisíc korun za víkend.

Pečovatelka a masérka

Obě kamarádky, s nimiž Munzarová pořádá relaxačně meditační víkendy, byly přítomné na rozlučce s Janou Hlaváčovou v Národním divadle. Jedna z nich se dokonce o nemocnou herečku dlouhá léta pravidelně starala! Pečovatelka a také trenérka Jana Pazourková má během víkendu provést účastníky čínským cvičením pro zdraví a zlepšení kvality života. Lenka Bayerová se pak specializuje na různé druhy masáží a relaxační terapie.

Jiří Lábus se loučil s Hlaváčovou: S Janou odešla velká generace herců

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.