Tajemství utajené dcery Hlaváčové: Tereza se zapletla s policií | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Tajemství utajené dcery Hlaváčové: Tereza se zapletla s policií

Jana Hlaváčová a Luděk Munzar
Jana Hlaváčová a Luděk Munzar (Martin Pekárek, archiv )

Herečka Jana Hlaváčová (†85) měla se svým manželem Luďkem Munzarem (†85) dceru Báru Munzarovou (52). Ta zdědila talent po rodičích a stala se z ní úspěšná herečka. Jana měla ale z předchozího manželství s Jiřím Michným ještě dceru Terezu (55), která se vydala úplně jiným směrem.

Utajovaná dcera se na hereckou dráhu nevydala, naopak se rozhodla pro úplně jiný obor. Pracuje u městské policie v Kutné Hoře a jejím denním šálkem kávy je udělování pokut a řešení drobných přestupků. Tereza se mimo jiné pyšní titulem inženýra, tím pádem by se u policie mohla velmi rychle kariérně posunout výš.

Tereza Munzarová pracuje u policie

Jana Hlaváčová: Divadelní hvězda, která rezignovala na život

Video se připravuje ...

O svých slavných rodičích, kteří jsou dnes bohužel už oba po smrti, se nikdy moc bavit nechtěla. „Nezlobte se, ale ráda bych zůstala v anonymitě,“ pronesla před pár lety Tereza pro Blesk.cz. „S našima se pravidelně navštěvujeme. V poslední době jezdím spíše já za nimi než oni za mnou, což je vzhledem k jejich věku pochopitelné. Mám je moc ráda,“ řekla tehdy.

Bára Munzarová nechala manžela i dceru doma: S kým si užila Anděla Páně!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jana Kučabová
15. 1. 2024 • 08:42

Myslím si,že u vyni­kají­cí,mi­miřád­ně talentované zesnulé herečky není třeba slov­.dis­kuzí­.Vzdá­vám čest její památce a vyjadřuji upřímnou a hlubokou rodině.Jana Kučabová

kaskada
14. 1. 2024 • 14:50

Tady se loučíme s exkluzivní herečkou,dámou s velkým D a vy sem taháte takový nesmysly.Jste opravdu spodina,hnus,styďte se!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.