Tajemství opožděného pohřbu Hlaváčové: Když umírala, Bára byla ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Tajemství opožděného pohřbu Hlaváčové: Když umírala, Bára byla ...

Bára Munzarová byla s partnerem Martinem Trnavským na dovolené v Thajsku.
Bára Munzarová byla s partnerem Martinem Trnavským na dovolené v Thajsku. (Foto: Martin Sekanina)

Doteď si všichni mysleli, že dcera Bára stála u smrtelného lože své maminky Jany Hlaváčové (†85). Bohužel tomu tak nebylo... V době, když legendární herečka umírala, pobývala Bára Munzarová (52) s manželem Martinem Trnavským (53) v Thajsku na zasloužené dovolené.

Deník Aha! to zjistil ze dvou na sobě nezávislých zdrojů. I proto také poslední rozloučení proběhlo až s větším časovým odstupem od 13. ledna, kdy skvělá herečka odešla na věčnost. A 26. leden pak rodina zvolila mimo jiné proto, že to v tento den bylo pět let od smrti tatínka a manžela Hlaváčové Luďka Munzara (†85).


Jana Hlaváčová: Divadelní hvězda, která rezignovala na život

Video se připravuje ...

Tereza a pečovatelka


Zaslouženou dovolenou měl herecký pár proto, že se celý rok opět o paní Janu každý den staral a do toho se snažil plnit divadelní či televizní závazky. „S paní Hlaváčovou byla doma v Modřanech druhá dcera Tereza a také pečovatelka. Ony byly ty, kdo stihly povolat faráře kvůli poslednímu pomazání. A ony byly u toho, když odešla na věčnost,“ popsal deníku Aha! zdroj blízký rodině.


Z piety mlčí

Munzarová a Trnavský od návratu z Thajska několik dní po smrti Hlaváčové z piety mlčí a zatím odchod milované maminky či tchyně nekomentují. Bára dokonce ve dnech před pohřbem ani nehrála v hudební komedii Močál Story v karlínském divadle v Praze, do role Dáši naskočila alternantka Radka Coufalová (45). 



Kde ji pochovají?

Rodina se zatím nevyjádřila k tomu, kde Janu Hlaváčovou pochová. Zda bude mít někde hrob, nebo ji také nechají rozptýlit na loučce hřbitova u kostela svatého Havla nad Zbraslaví, tak jako se to v roce 2019 stalo v případě jejího muže Luďka Munzara.

Autonehoda Munzarové a Trnavského: Byl zraněn policista!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jana Nováková
1. 2. 2024 • 20:14

No a co ? Tak byla na dovolený.Bára s ní bydlela, takže s ní byla denně, druhá dcera bydlí jinde, tak přijela Báru na pár dní vystřídat.Je na tom něco k nepochopení?

Jana Nováková
1. 2. 2024 • 20:14

No a co ? Tak byla na dovolený.Bára s ní bydlela, takže s ní byla denně, druhá dcera bydlí jinde, tak přijela Báru na pár dní vystřídat.Je na tom něco k nepochopení?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.