Dcera Jany Hlaváčové (†85) Bára Munzarová: První slova o odchodu maminky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Dcera Jany Hlaváčové (†85) Bára Munzarová: První slova o odchodu maminky

Bára Munzarová se rozhodla víc věnovat sama sobě
Bára Munzarová se rozhodla víc věnovat sama sobě  (Prima +/Profimedia)

Po pohřbu maminky Jany Hlaváčové (†85) už zase naplno pracuje. Bára Munzarová (52) má za sebou natáčení, během něhož se slzami v očích promluvila o odcházení rodičů. Zahrála si totiž v charitativním videoklipu Bába Nadačního fondu Melodio. Bára působila na place unaveně, ale odhodlaně. Nebála se mluvit o tom, čím si v posledních letech prošla.

 V lednu 2019 jí zemřel otec Luděk Munzar (†85), o pět let později maminka Jana. „Teď musím vyzkoumat velkou díru té ztráty a zároveň nabyté svobody pro mne,“ naznačila herečka, že nyní už jsou rodiče spolu v uměleckém nebi, a mnoho starostí je tedy pryč.Odcházení rodičů, kteří v posledních letech života zápasili se zdravotními problémy, brala nejprve jako velký boj. „Zlobíte se na tu situaci, na ty rodiče... Tím vším jsem si prošla. Na to se připravit asi nedá,“ popsala Bára Munzarová v rozhovoru pro Showtime televize Prima. A prozradila, že byla ráda za možnost, aby její rodiče odešli v domácím prostředí.

Bára Munzarová nechala manžela i dceru doma: S kým si užila Anděla Páně!

Video se připravuje ...

„Když se to podaří nastavit v lásce – nejde to bez pomoci, člověk by úplně vyhořel – dovolte si požádat o pomoc. Ta duše se dá dochovat v domácí péči i bez bolesti, nechat ji tak převézt na druhou stranu. Lehké to není, bez pomoci mé zlaté sestry a všech pečovatelek by to nešlo. Takže se mi podařilo nashromáždit tuhle síť lidí, kterým můžu věřit...“ rozplakala se před kamerou pořadu Showtime Munzarová. „Skláním se přede všemi, kdo mi pomohli, a vlastně i sama před sebou,“ uzavřela herečka.

Meditační víkendy

Už nějaký čas pořádá Munzarová pro zájemce z řad veřejnosti relaxační víkendy Zastav se na chvíli s Bárou Munzarovou. „Máme neskutečné ohlasy od těch, co s námi jezdí a snaží se zastavit, vypnout, nabrat energii a zkusit v životě realizovat důležité změny,“ objasňuje bývalá hvězda Ordinace v růžové zahradě.

Co se děje s Bárou Munzarovou, proč odmítá herecké nabídky?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.