Rodina Hlaváčové (†85) rozhodla: POPEL ROZSYPOU NA MAGICKÉM MÍSTĚ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Rodina Hlaváčové (†85) rozhodla: POPEL ROZSYPOU NA MAGICKÉM MÍSTĚ!

Rodina během rozptylu L. Munzara
Rodina během rozptylu L. Munzara (Foto Aha! – David Kundrát, Profimedia.cz ara)

Týden po pohřbu Jany Hlaváčové (†85) už je jasné, kde legendární herečka spočine! Podle zjištění deníku Aha! chce rodina popel rozprášit, stejně jako to před pěti lety udělala v případě jejího manžela Luďka Munzara (†85).

Po posledním rozloučení v historické budově Národního divadla došlo ke zpopelnění ostatků Toničky z filmových Básníků. „Jakmile bude lepší počasí, chce rodina udělat pietní setkání na rozptylové loučce na Zbraslavi,“ sdělil deníku Aha! zdroj z pražského arcibiskupství, který si nepřál být jmenován. Celý plán už nejbližší příbuzní zesnulé herečky probrali s modřanskou farností, s níž jsou dlouhodobě v kontaktu.

Herečka tak bude de facto navždy odpočívat s manželem Luďkem, který zemřel před pěti lety. Rodina v čele s dcerou Bárou Munzarovou (52) ho tehdy v květnu 2019, čtyři měsíce po smrti, nechala rozptýlit na loučce hřbitova u kostela svatého Havla nad Zbraslaví. „Tady by měla navždy spočinout i paní Hlaváčová,“ dodal zdroj z církve.

SOUKROMÉ ROZLOUČENÍ

Po pohřbu Hlaváčové ještě podle informací Aha! došlo k soukromému rozloučení členů rodiny se zesnulou herečkou. Následně proběhla její kremace.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.