Kdo dědil po Hlaváčové (†85)? Dcera Munzarové ukázala poklad | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Kdo dědil po Hlaváčové (†85)? Dcera Munzarové ukázala poklad

Anička s maminkou Bárou Munzarovou
Anička s maminkou Bárou Munzarovou (archiv Blesku)

„Samozřejmě na babičku mám jen ty nejlepší vzpomínky, ale ráda si říkám, že i když už je nahoře s dědou a mají se dobře, tak si ji nosím tady. A jsem ráda, že už ji nic nebolí,“ prohlásila Anna Dvořáková v Showtime na Primě a pochlubila se dědictvím po Janě Hlaváčové (†85).

„Babička je z části pořád se mnou, protože byla úžasná parádnice. Jednou mi řekla: ‚Aničko, projdi si všechny moje skříně a šperkovnice a vezmi si, co chceš, protože já už to nosit nebudu, tak ať se to ještě unosí.‘ Tak jsem tak učinila,“ pochlubila se dvaadvacetiletá Anna Dvořáková šperky na rukou. A jaká vzpomínka v ní utkvěla na dědu Luďka Munzara (†85)?

Dcera Dvořáka a Munzarové Anička: Ukázala dědictví po babičce Hlaváčové (†85)!

„Mamka s taťkou byli často v divadle nebo točili. Děda mě naučil na párky a šunky, za to ho máma nesnášela. Já jsem pak nejedla nic moc jiného než uzeniny. S dědou byla sranda a dodnes je to jeden z mých největších vlivů – morálně, lidsky, byl to velký člověk a měl na mě velký vliv," s úsměvem zavzpomínala dcera Jiřího Dvořáka v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

Jana Hlaváčová: Divadelní hvězda, která rezignovala na život

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
zuzakirsch
25. 2. 2024 • 20:12

Moje babička se přátelila s Medřickou. A ona nepřehrávala, ona byla takhle expresivní i v civilním životě.

bella.
25. 2. 2024 • 13:00

Po Janě Hlaváčové je smutno.Byla tak vynikající !!!!! Nikdy nepřehrávala jako např. Dana Medřická, nebo v současnosti Simona Stašová.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.