Delon totálně znechucený z potomků: Chci zemřít, život skončil | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Delon totálně znechucený z potomků: Chci zemřít, život skončil

Delon prý již téměř není schopen mluvit a je velmi unaven.
Delon prý již téměř není schopen mluvit a je velmi unaven. (Profimedia.cz)

Bitva o majetek osmaosmdesátileté legendy odstartovala mezi jeho potomky před čtyřmi lety, kdy herec prodělal slabší mrtvičku. Dusno v ostře sledované rodině nyní dostoupilo vrcholu a tak musel zasáhnout soud!

Synové Anthony (59) a Alain-Fabien (29) totiž obvinili 30-letou dceru Anouchku z toho, že chce otce převézt do Švýcarska, aby po jeho smrti platila menší dědickou daň. Ta zase odůvodňuje tátův převoz kvalitnější lékařskou péčí v zemi pod Alpami. Patovou situaci se proto rozhodla vyřešit tamější justice!

Pohřeb Jeana-Paula Belmonda (†88): Rodina a přátelé se loučili v kostele.

Video se připravuje ...

Agentura AFP informovala, že prvním krokem v odpudivé bitvě o prachy bylo zevrubné vyšetření Alaina Delona lékařem určeného prokuraturou. Ze zprávy vyplývá, že je Delon fyzicky a psychicky zesláblý. Navíc u něho hrozí relativně veliké sebevražedné riziko! „Chci zemřít, život skončil,“ citují média slova, která měl slavný pacient pronést před zkoprnělými vyšetřovateli.

Současně pak francouzský soud jmenoval zákonného zástupce, který má za úkol pomáhat legendárnímu herci s rozhodováním o zdravotní péči. Opatření ovšem spočívá také v tom, že daná osoba nemůže bez zmocněnce například prodat nemovitost či převádět větší finanční hotovost. 

Legenda Alain Delon:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jana Nováková
31. 1. 2024 • 07:41

Když je z potomků znechucenej,tak ať peníze a movitej majetek odkáže nějaký nadaci nebo psím útulkům nebo prostě "někomu".Ono by to ty potomky vyléčilo,ale bylo by pozdě.Stále tvrdím,že je lepší nic nemít a když něco mít,tak dluhy.Potomci by taky vzpomínali,ale s jinými slovy na rtech.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.