Bohdalová v doprovodu ochranky! Hrozí herečce nebezpečí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Bohdalová v doprovodu ochranky! Hrozí herečce nebezpečí?

Jiřina Bohdalová v doprovodu bodyguardů
Jiřina Bohdalová v doprovodu bodyguardů (Blesk:CNC / Pavel Machan, Martin Hykl, Marek Pátek)

Přišla se rozloučit s oblíbenou kolegyní a nešlo si přitom nevšimnout, že Jiřinu Bohdalovou (92) v pátek při odchodu z Národního divadla doprovázel bodyguard. Měla snad strach o svůj život?

Když přijela do zlaté kapličky na pohřeb Jany Hlaváčové (†85), nikdo legendární herečku, která se před několika dny vrátila z dovolené na Tenerfie, nedoprovázel. V divadle pak stála jednu z čestných stráží u katafalku a následně se objevila i na schodech během vynášení rakve směrem na Národní třídu.

Zdeněk Zelenka v Kápni božskou: Před jakou rolí Bohdalová kličkovala?

Video se připravuje ...

Jde o kamaráda 

Při odchodu domů se ale Bohdalová držela vysokého prošedivělého muže v klobouku se sluchátkem v uchu, který jí nesl tašku. Na první pohled bylo jasné, že jde o bodyguarda. „To je pan Viktor Pilař, ze soukromé ochranné služby Van Group Security, která po dohodě s rodinou zajišťovala v Národním divadle ochranu hostů a de facto celé akce,“ řekl Nedělnímu Aha! zdroj ze zákulisí. „S paní Bohdalovou se přátelí a nabídl jí, že ji odvede k vizu taxi, aby po emotivním pohřbu mohla v klidu odjet domů,“ doplnil.

Kryla si ústa 

Nešlo si také nevšimnout, že si herečka při cestě k autu kryla ústa šátkem, protože se bojí, aby v tomto období – a zvláště po návratu z teplých krajů – nenastydla. „Je mi smutno, Jana už je tam a má se určitě dobře. Asi by nechtěla, abychom smutnili, ale ono to bez toho nejde,“ stihla říci Jiřina Bohdalová před usednutím do vozu Nedělnímu Aha!.

Jiří Strach dotočil film s Bohdalovou: Bude hrát, dokud bude žít!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.