Bohdalová dala košem Zagorové: Margitu vyměnila za Zmožka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Bohdalová dala košem Zagorové: Margitu vyměnila za Zmožka!

Jiřina Bohdalová s Hankou Zagorovou.
Jiřina Bohdalová s Hankou Zagorovou.  (Martin Hykl)

Velké dilema řešila v úterý Jiřina Bohdalová (92). Na večer totiž měla pozvání jak na Poctu Haně Zagorové v O2 areně, tak na jubilejní koncert kamaráda Jiřího Zmožka (80) v Lucerně. Zvolila druhou variantu. A vůbec nelituje!

Pravda, Zmožkovy hity se nesly po celý večer i O2 arenou, protože jich pro Zagorku napsal několik (Biograf lásky, Nešlap, nelámej aj.), ale ve vyprodané Lucerně si je všichni mohli poslechnout živě. Bohdalová si písničky po celý večer prozpěvovala a mohla se po každé z nich utleskat do omdlení.

Jiří Zmožek - koncert

Video se připravuje ...

„Byla jsem udivená, že si je pamatuji. Moc mě dojal hit Už mi, lásko, není dvacet let. Jirka zpíval i verzi pro seniory s textem: Už mi, lásko, není padesát, už mi není ani šedesát... Ale tenhle text mě nezaujal, já beru těch dvacet pořád,“ smála se herečka, která má Zmožka velmi ráda. „Já ho obrovsky obdivuji. Něco tam prostě je... Tomu se říká talent,“ řekla během rozhovoru pro deník Aha! v zákulisí a Zmožkovi pak ke své gratulaci k úspěšnému koncertu dala pořádného hubana. „Zavolám ti,“ loučil se s Bohdalovou Zmožek.

O2 areny se nebál

Zmožek, který se po osobních i zdravotních problémech vrátil po letech před publikum, se paralelního a hlavně velkého koncertu v O2 areně v jeden večer nebál.

Jiřina Bohdalová - Zmožek koncert

Video se připravuje ...

„Já jsem do toho šel, že to tak prostě je. Že tam bude dvacet tisíc lidí a budou znít moje písničky a tady budou dva tisíce lidí a já jim své písničky zazpívám živě. Zrodila se neskutečná atmosféra,“ řekl Aha! Zmožek po koncertu. „Nedá se vyloučit, že těch vystoupení teď bude více. Zájemci už se ozývají,“ těší se.



Přečtěte si
Jana Nováková
4. 3. 2024 • 08:42

Myslí si,že snad stáří opravňuje lidi kolem sebe urážet a ponižovat jako to dělala ta "éterická víla" K.Fialová? Jenomže u ní se to dělo celý život.Pořád se snažila někoho řídit,prosazovala si změny v textu podle svýho,v šatně občas někoho bezdůvodně seřvala aby si i ostatní uvědomili,kdo je tam pánem. Nějakej trouba prohlásil že je to národem milovaná herečka,že je to naše "Jiřinka."Nesnesla ani v nejmenším kritiku,chtěla bejt jen obdi­vova­ná,chv­álena,­oceňo­vaná­.Už se na ní nedá koukat a ani ji poslouchat.Ať se vezme za ruku s Krampolem,on jí bude vyprávět vtipy a ona mu zazpívá.

ELLA Průšová
3. 3. 2024 • 21:32

Ona je upřímná, Bohdalová? Jste se pomátli? Ta bába lže celý život, možná že jen upřímně objímala a padala do náruče všem prezidentům! Ona byla vždy mazaná, né upřímná!! To si ověřte!

ELLA Průšová
2. 3. 2024 • 18:36

Bohdalová je mi už odporná, celý život lhala, mluvila tak, jak se jí to hodilo do krámu!

Josef Rysavy
8. 2. 2024 • 12:29

Samozrejme,ceka se jenom na vase vystoupeni. Chci vstupenky. Poslete odkaz.
Dekuji
JRR

Alva
8. 2. 2024 • 09:41

Už je to trapné , a to v obou případech, pardon.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.