Jiří Zmožek vydal paměti a... První vydání dovezl Haškovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Jiří Zmožek vydal paměti a... První vydání dovezl Haškovi!

﷯Hašek má nejraději Zmožkův hit Už mi lásko není dvacet let.
﷯Hašek má nejraději Zmožkův hit Už mi lásko není dvacet let.  (Foto Aha! – Tonda Tran)

Návrat Jiřího Zmožka (81) pokračuje! Legendární zpěvák a skladatel, který před měsícem do posledního místa vyprodal pražskou Lucernu, vydává v těchto dnech paměti, které nazval podle svého nejslavnějšího hitu »Už mi lásko není dvacet let«. První výtisk věnoval trenérovi fotbalové reprezentace Ivanu Haškovi (60). A deník Aha! byl u toho.

Zmožek Haškovi knihu dovezl se svojí dcerou Markétou Zahradníkovou (53), která ji napsala, do sídla FAČR na Strahově. Jejich přátelské objetí na přivítanou svědčilo o tom, že tohle přátelství opravdu trvá dlouho. „Je to můj velký kamarád, proto jsem se rozhodl jet jako první za ním,“ objasnil Zmožek. Byl rád, že si na něj Hašek v nabitém programu udělal čas. „Dali jsme mu s dcerou Markétou hned dvě podepsané knížky a odjeli jsme plni naděje, že fotbalová asociace vybrala toho nejlepšího trenéra těch kluků, kteří to teď budou mít docela těžký,“ dodal Zmožek a prozradil, že právě písničku Už mi lásko není dvaet let má od něj fotbalové legenda Sparty moc ráda.

Celý ten koncert jsem prozpíval, dojímal se po Zmožkově triumfu Smolík

Video se připravuje ...

Odložený křest

Oficiální křest knihy v pražského hotelu Don Giovanni musel autor posunout. „Museli jsme ho o dva dny oproti původnímu plánu odložit, abychom měli jistotu, že už bude kniha opravdu vytištěná,“ objasnil Aha! Jiří Zmožek.

To byl tátův triumf, říká o vyprodaném Zmožkově koncertu jeho syn

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.