Tragédie slavného muzikanta: Bohdalová neváhala ani vteřinu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Tragédie slavného muzikanta: Bohdalová neváhala ani vteřinu

Jiřina Bohdalová
Jiřina Bohdalová (Foto scom)

Zpěváka a textaře Jiřího Zmožka (80) pojí s herečkou Jiřinou Bohdalovou (92) letité přátelství. Procestovali spolu svět, vystupovali a užívali si život. Nastaly však i těžké chvíle, kdy si museli být navzájem oporou.

„Je to taková věc, kterou jsem zatím moc neotevíral. My jsme měli dost vážnou rodinnou tragédii – zabila se nám snacha v autě. Když nám to přišli v pět hodin ráno oznámit, padl jsem na kolena,“ svěřil se s bolestivou vzpomínkou Zmožek pro CNN Prima News. Nevěděl, co si počít, tak se rozhodl zavolat své kamarádce Jiřině.

Jiřina Bohdalová zazpívala Blesku na koncertu Jiřího Zmožka

Video se připravuje ...

„Byla to hrůza a já jsem jí zavolal. Říkal jsem: ‚Jiřinko, já mám takový problém, prosím, přijeď,‘ a ona v sedm hodin ráno přijela. Čekal jsem ji u nemocnice, kde ležel syn po havárii, a ona opravdu přijela a držela mě, objímala mě,“ zavzpomínal zpěvák, který je za toto gesto Bohdalové dodnes vděčný.

„Došlo k nějakému neštěstí. Probudili mě v noci, a tak jsem nějak zafungovala. Když je potřeba, já to dělám často a ráda,“ pronesla se vší skromností legendární herečka. 

To byl tátův triumf, říká o vyprodaném Zmožkově koncertu jeho syn

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.