Herečka Jiřina Bohdalová: Opustil ji klíčový muž! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Herečka Jiřina Bohdalová: Opustil ji klíčový muž!

Bohdalová moderuje Hobby naší doby už 13 let.
Bohdalová moderuje Hobby naší doby už 13 let. (Foto Aha! – Martin Přibyl, archiv České Televize)

Byl mnoho let jejím souputníkem a ze dne na den ji opustil. Jiřina Bohdalová (92) se teď chtě nechtě musí popasovat s tím, že ji opustil režisér sobotního pořadu Hobby naší doby. Ze dne na den se totiž rozhodl, že s Bohdalovou vypiplaným televizním magazínem končí. Podle informací Aha! by se mělo jednat o Petra Buriana.

Herečka má ale naštěstí stále nejen energii na rozdávání, ale i nervy na zásadní pracovní změny, čímž výměna režiséra rozhodně je. Nového režiséra svého pořadu, který měl premiéru před 13 lety, Davida Bonaventuru (57), jenž režíroval například seriál Jak na ryby s Rudolfem Hrušínským, přijala dokonce s otevřenou náručí. Jde totiž o syna jejího přítele a slavného televizního a filmového režiséra Jana Bonaventuru (†56). „U pořadu Hobby naší doby skutečně došlo ke změně režiséra. Odehrálo se to však jednoznačně pod kontrolou České televize, která akceptovala rozhodnutí předchozího režiséra u tohoto pořadu skončit,“ potvrdil mluvčí ČT Radek Konečný. „Většina dosavadních tvůrců ale i nadále zůstala, rozhodně se nejedná o výměnu dalších pozic, například zvukaře či kameramana,“ řekl o magazínu pro ty, co rádi pěstují, tvoří, zahradničí, vaří a který Jiřina Bohdalová nejen moderuje, ale také se podílí na scénáři.

Maminka chtěla, abych hrála na klavír. Neposlechla jsem jí, říká Jiřina Bohdalová

Video se připravuje ...

Kucmoch a spol. Gottovy sboristky

Bohdalová se na spolupráci se synem svého kamaráda těší a stejně na tom je i zpěvačka Vlasta Kahovcová (80), kterou teď kamarádka Jiřina pozvala do Hobby naší doby. „Jsem na Davida zvědavá! Kdo by neznal jeho tátu? V České televizi to byl král zábavných pořadů,“ řekla Aha! Kahovcová, která patří mezi nejslavnější vokalistky Karla Gotta (†80). Vlasta je potěšena, že to bude zrovna ona, kdo bude mít s novým režisérem populárního pořadu Bohdalové premiéru. „Jiřina ví, že žiju ve Vrchlabí, a tak mě zavolala, ať k ní do Hobby přijdu uvařit nějakou krkonošskou specialitu. A tak jsem si jich připravila hned několik,“ prozradila Kahovcová s tím, že rozhodně to budou zapečené kroupy s uzeným, zelím a houbami. „Kyselo, kucmoch, sejkory, houbový kuba nebo zelníky. To jsou tradiční pokrmy Krkonoš. Zelí, brambory, houby, čerstvé bylinky a luštěniny, víc člověk ani nepotřebuje,“ usmívá se.

Jiřina Bohdalová s umělými řasami: Zářila po boku miliardáře!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
21. 3. 2024 • 21:30

Tak o to nemusíte mít strach, Bohdalové je jedno, kam se necpe a tašky vezme opět sebou! Taky vizitka člověka!

Jan Kašík
17. 3. 2024 • 04:23

Vypiplaný televizní magazín - 5 min stačilo, vážně doporučuji zkusit a p. režisérovi se nedivím že toho už nechtěl být součástí.
p. Bohdalová už má ve svém věku odpočívat a ne jen mamonit koruny, které si vážně do hrobu nevezme.

rydlo
16. 3. 2024 • 21:03

Nechápu, proč je Bohdalová nacpaná skoro ve všech pořadech, kde se vaří. To je tak lačná se nažjíst zadarmo? Vždyť v podobných pořadech s jídlem je přeBohdalováno a všude je vidět, jak se tam s chutí cpe a ještě si bere na potom a omlouvá to tím, že v jejím mládí trpěla její rodina nedostatkem. Už měla asi velký strach, že pořad by mohl skončit a ona by neměla kam se chodit najíst.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.