Věčně upřímná Jiřina Bohdalová: Drsné ponížení Havlové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Věčně upřímná Jiřina Bohdalová: Drsné ponížení Havlové

UniCredit party ve Varech: Jiřina Bohdalová a Dagmar Havlová
UniCredit party ve Varech: Jiřina Bohdalová a Dagmar Havlová (Marek Pátek)

Její upřímnost je naprosto nekompromisní. Ale právě za ni Jiřinu Bohdalovou (92) obdivují desetitisíce fanoušků. Když na to přijde, bez pardónu si rýpne i do bývalé první dámy Dagmar Havlové (70).

Pozvat si Jiřinu Bohdalovou do pořadu Inkognito je zárukou zábavy. A Jiřinka skutečně nezklamala. V jednom okamžiku se totiž obořila na Dagmar Havlovou a naznačila, že neumí vařit. Havlová ale dobře pochopila, že si z ní Bohdalová dělá jen šoufky a vzala celé její vyjádření s humorem. Nicméně neopomněla podotknout, že vaří každý den. 

Hvězdné Inkognito: Před kamerami to rozjela Bohdalová s Havlovou! Došlo i na polibky

Video se připravuje ...

Imaginární políček pak Dáša dostala ještě jednou, když Jakub Prachař na svou tabulku napsal, že prodává Hrádeček a následně to oglosoval slovy: „Po mé levici sedí vynikající makléřka a ona vám řekne, čím se tam topí, jak je ten dům ztrátový, výměry… všechno vám řekne. Ta chalupa je v topu, nemusí se tam hrábnout,“ pokynul směrem k nicnetušící Havlové.

Samozřejmě šlo i v tomto případě o nejapný žert. Bývalá první dáma už několikrát prohlásila, že milovanou chalupu po Václavu Havlovi nikdy neprodá.

Jiřina Bohdalová zazpívala Blesku na koncertu Jiřího Zmožka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.