Jiřina Bohdalová už nemůže... Pořídila si asistentku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Jiřina Bohdalová už nemůže... Pořídila si asistentku!

Jiřina Bohdalová
Jiřina Bohdalová (Martin Přibyl, archiv České Televize)

Po desetiletích, kdy si většinu všednodenních slastí a strastí řešila sama, si Jiřina Bohdalová (92) pořídila asistentku. Dáma středního věku ji vozí na natáčení, ke kadeřníkovi či na večírky. Stala se její pravou rukou a herečka je díky ní více v klidu.

Žena, která je zároveň Jiřinčinou kamarádkou, ji v minulých dnech např. přivezla na křest autobiografie Jiřího Zmožka (81) Už mi lásko není dvacet let. „Klíče máme? Na nic jsme nezapomněly?“ ptala se jí v pražském hotelu Don Giovanni herečka. „To je můj anděl strážný,“ prozradila pak před novináři o asistentce. „Jsem teď více v klidu, když mám řidičku,“ dodala Bohdalová.

Maminka chtěla, abych hrála na klavír. Neposlechla jsem jí, říká Jiřina Bohdalová

Video se připravuje ...

Z pracovních závazků si herečka nechala pouze pravidelné moderování kutilského pořadu Hobby naší doby v České televizi. Divadelní kariéru na doporučení lékařů loni ukončila. Sem tam se ale na prkna, která znamenají svět, ještě vrací. „Občas mě kamarádi přemluví, abych s nimi jela na nějakou talk show. Baví mě vyprávění historek, ale jsem už líná cestovat,“ svěřila s úsměvem herečka.

Jiřina Bohdalová s umělými řasami: Zářila po boku miliardáře!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.