Bohdalová potupila Soukupa! Udělala jsem mu to naschvál | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Bohdalová zesměšnila Soukupa! Udělala jsem mu to naschvál

Jiřina Bohdalová
Jiřina Bohdalová (Foto Aha! – Karel Kopáč)

Mediální magnát Jaromír Soukup (54) nemá s nikým slitování. Na paškál si vzal i legendární herečku Jiřinu Bohdalovou (92). V jednom ze svých pořadů o ní pronesl, že už by neměla nic natáčet, protože je na to příliš stará.  To ale Bohdalka nenechala jen tak bez odezvy.

„Pan Soukup na Barrandově říkal, že bych už neměla točit, protože jsem stará. Tak přesto jsem snad naschvál jemu natočila nový film, samozřejmě o staré paní,” utřela herečka Soukupa v rozhovoru pro eXtra.cz.

Jiří Strach dotočil film s Bohdalovou: Bude hrát, dokud bude žít!

Video se připravuje ...

Nový film, který Jiřina natáčí pod taktovkou režisérů Jiřího Stracha a Marka Epsteina, se jmenuje Svatá. Dalo by se říct, že ve snímku ztvárňuje tak trochu samu sebe  -velmi vitální ženu v důchodovém věku. Před kamerou vypadala Bohdalová tak dobře, že ji dokonce maskéři museli přidělávat vrásky! „Je to neuvěřitelný,“ komentovala výkon maskérů sama Bohdalová. Jde vidět, že energie má na rozdávání a z komentáře Jaromíra Soukupa si nic nedělá, ale minimálně ji pobavil.

Šokující návrh na regulovaný trh s kokainem? Pavel v OSN a boj Hanychové se Soukupem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.