Zábranská a Dvořák: Mluví se o svatbě a dítěti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zábranská a Dvořák: Mluví se o svatbě a dítěti

Martina Zábranská
Martina Zábranská (profimedia.cz)

Na posledním ročníku karlovarského filmového festivalu se poprvé jako pár ukázali ve společnosti herec Jiří Dvořák (55) s jeho slovenskou partnerkou Martinou Zábranskou (28). Ačkoli jsou obvykle co se týče soukromí skoupí na slovo, v rozhovoru pro plusku.sk přeci jen prozradili velkou novinu. 

Potkali se již před deseti lety na natáčení pohádky Šťastný smolař, ta pravá jiskra  mezi nimi přeskočila až o několik let později. Ačkoli ani jeden není příliš sdílný, o krátkodobé vzplanutí se evidentně nejedná. Předmětem jejich konverzací jsou dokonce pro vztah klíčové body. O čem si již stihli popovídat? „O svatbě, o dítěti, o životě… Stále se máme o čem bavit,“ přiznala výše zmíněnému webu.

Prioritou je však pro Martinu momentálně práce, které nemá málo. Kromě moderování se také opět věnuje hraní. Nově ztvární jednu z hlavních postav v seriálu TV Markíza Máma na pronájem. „Během dne pracuji, v noci spím, ve volných chvílích jsem s rodinou, přáteli a partnerem. Každý má toho hodně. Já nejsem výjimkou,“ dodala Martina Zábranská.

Se Strachem Nacafe: Jiří Dvořák

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
25. 3. 2023 • 19:33

Holka neblázněte, klíííd, co byste si s komediantem počala! On to střídá, ona mu každá uteče!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.