Kanyza odmítá stěhování za dcerou do USA: Tohle mu vadí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Kanyza odmítá stěhování za dcerou do USA: Tohle mu vadí!

Dcera Jana Kanyzy Barbora.
Dcera Jana Kanyzy Barbora. (profimedia.cz)

Je dvojnásobným dědečkem, za svými vnuky Jackem a Jamesem ale musí cestovat až do Spojených států. Herec Jan Kanyza (76) porovnal život za velkou louží s tím v Česku. Kde je spokojenější?

Díky dceři Barboře, která se provdala za příslušníka americké námořní pěchoty a odstěhovala se do Severní Karolíny, měl Jan Kanyza možnost poznat, jak se v zemi neomezených možností žije. Žádný americký sen se ale v jeho případě nekonal. Mnohdy totiž omezení naopak pocítil. „Dcera s rodinou bydlí v malém městě, a pokud si chci koupit cigarety, musím jet čtyřicet minut autem. Ne jako v Praze, že vyjdu z baráku a skočím si do trafiky. To mi vadí,“ postěžoval si Jan Kanyza.

Jako milovníka kávy Jana Kanyzu zklamala i velmi chabá nabídka kaváren. „Když dlouho jedete, občas narazíte na nějaký řetězec, kterým se vyhýbám jako čert kříži, protože jejich kafe, to je černá voda. Byl jsem šťastný, když jsem v New Yorku objevil italskou kavárnu,“ cituje server Prima ŽENY Jana Kanyzu, jenž bere v potaz i kladné stránky života v Americe. Ty by ovšem více ocenil v nižším věku.

Jan Kanyza: Co je mu při čtení protivné? A jaká kniha mu změnila život?

Video se připravuje ...

„Už nepotřebuju cirkus zvaný kariéra, něčeho dosáhnout nebo něco vybudovat. Tam to lze, když je člověk mladý a šikovný. Dokážu si představit, že kdybych tyto podmínky splňoval, věnoval bych se tam malování, kde jazyková bariéra není tak limitující,“ dodal Jan Kanyza.



Přečtěte si
Uživatel_5435774
27. 10. 2023 • 14:47

predevsim Kanyza v USA vubec nic neznamena,nikdo se neotoci nechce podpis nikoho nezajima a to by jesitnemu Kanyzovi moc chybelo.Ten problem ma ale uz 160 km ud Prahy.Jen at zustane tady a chodi si pres ulici pro cigara.

hejhej
27. 10. 2023 • 11:28

Rozumný názor p. Kanyzy. To jen někteří praštění politici nám chtěji vnucovat vzor USA. Názor p. Kanyzy je totožný z mnoha názory mých známých, kteří v USA byli.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.