Špindíra z Výměny manželek jde do vězení: Chtěla řezat hlavy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Špindíra z Výměny manželek jde do vězení: Chtěla řezat hlavy!

Do povědomí lidí se dostala v pořadu Výměna manželek.
Do povědomí lidí se dostala v pořadu Výměna manželek. (Foto TV Nova)

Poněkud cholerická máma osmi dětí Lucie, která proslula svou účastí ve Výměně manželek, musí do vězení! A důvod? Známému prý chtěla uříznout hlavu! Doma na ni bude mezitím čekat manžel Michal, v minulosti odsouzený za vraždu.

Lucie N. se rozhodně stala jednou z nejvýraznějších postav reality show Výměna manželek. Osminásobné matce se po odvysílání její epizody nevybíravě přezdívalo Špindíra či Paní vrahová, jelikož se provdala za bývalého spolužáka Michala N., který v minulosti seděl za vraždu. V pořadu se objevila se čtyřmi dětmi, později ale vyšlo najevo, že jí další čtyři odebrala sociálka. Lucie se nejprve rozčilovala, že jí náhlý zájem o její osobu po Výměně značně ubližuje. Teď si ovšem založila TikTok a o svém životě sama ochotně všechny informuje.

Se svými sledujícími se podělila o novinu, že koncem dubna nastupuje do ženské věznice v pražské Ruzyni. „Pokud byste se někdo chtěl rozloučit, napište do zpráv a ráda se sejdu, než nastoupím. Děkuju za podporu všem,“ informovala na TikToku s tím, že za mřížemi by měla být do 17. června. „Dostala jsem podmínku a peněžitý trest za nebezpečné vyhrožování. Ten peněžitý trest jsem nezaplatila, a tak mi to proměnili na padesát dnů ve vězení,“ prozradila webu Extra.cz. Trest dostala za vyhrožování prostřednictvím SMS svému známému. „Vyhrožovala jsem mu třeba tím, že mu uříznu hlavu. Chtěla jsem po něm třicet tisíc a on mi je nechtěl dát. A za ty esemesky mě nahlásil,“ přiznala.

Výměna manželek: Nezaměstnaný hulvát, nesmyslný teror a trauma z pokusu o zabití

Video se připravuje ...

Rodina pod dohledem

Lucie se do povědomí veřejnosti zapsala už několikrát. V minulosti přiznala, že ji po Výměně na apel diváků vyšetřoval orgán sociálně-právní ochrany dětí. „Lidem se skutečně podařilo, aby naše rodina skončila pod soudním dohledem. Soud je ale nyní odročen na září kvůli nedostatku důkazů,“ prozradila v roce 2021 pro eXtra.cz.

Spoutaná Marcela

Před časem na TikToku informovala o své velmi zvláštní rodinné situaci. Podle Michalových slov jsou manželé už pouze kamarádi, nadále spolu ale žijí. A s nimi i jakási Marcela. „Ano, Marcela je ožralá denně a Michal nemá rád, když ženská pije a je agresivní. Tak jsme ji spoutali,“ sdělila svým sledujícím, jako by se nechumelilo.

Výměna manželek:Ze světa modelingu do bahna mezi prasata a nečekaný výsledek těhotenského testu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.