Výměna manželek se vrací a s ní... Záhada bidetu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Výměna manželek se vrací a s ní... Záhada bidetu!

Petra a Tomáš
Petra a Tomáš (Foto TV Nova)

Na obrazovky televize Nova se vrací oblíbená reality show a zároveň i pozoruhodná sociální sonda zvaná Výměna manželek. Hned první díl nabídne zajímavý střet dvou světů – jednu z dam zaskočí nejenom partner holdující alkoholu, ale i vybavení koupelny.

Žárlivá Petra (30) z českého paneláku se přestěhuje na slovenský venkov. A temperamentní Slovenka Mariana (35) ze svého luxusního bydla a rozlehlé usedlosti zamíří do malého bytu uprostřed Kladna za svérázným tatínkem a dvěma malými dětmi. Pro obě to bude velký šok a velká psychická zátěž.

Polonahé fotky

Petra žije na Kladně v pronajatém bytě 2+1 a je na rodičovské dovolené. Její partner, se kterým má téměř dvouletou Nelinku a devítiměsíční Petrušku, se jmenuje Tomáš (31). Pracoval jako kurýr, ale v současné době je již delší dobu nezaměstnaný. Největším problémem manželů je žárlivost. Tomáš je přesvědčený, že jeho manželka na sociálních sítích posílá mužům své polonahé fotky. „Takže jí pak dělám scény,“ přizná. A ona zase nevěří jemu. Druzí účastníci žijí na slovenské vsi Poniky nedaleko Banské Bystrice, kde mají rodinný domek se spoustou zvířat. Mariana se živí jako kadeřnice a s partnerem Igorem (42), jenž pracuje jako svářeč, vychovávají jejího 13letého syna Tima.

Výměna manželek: Záhada jménem bidet

Video se připravuje ...

K čemu to slouží?

Mariana se proto v druhé rodině těší na dvě malé děti, zejména na mazlení s malým miminkem. Bude ale nemile překvapená, kolik piv Tomáš denně vypije, jak moc času tráví na telefonu, jak moc své ženě nedůvěřuje a kolik peněz jeho domácnost utrácí za zbytečnosti.... Petra se zase bude starat o slepice, ovce, králíky a pochopitelně také o domácnost. A právě ta ji upřímně zaskočí. Mladá žena totiž nemá ponětí, k čemu slouží bidet! „Tady mají záchod a ještě nějakou... já nevím, jestli se do toho čůrá, jestli je to nějaký menší pisoár?“ žasne už při zkoumání svého dočasného domova. A vyměněného partnera se na to ihned zeptá. To vše můžete vidět už dnes ve 20.20 hod. na Nově.

Výměna manželek: Náhradní maminka byla nucená šetřit!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.