Režisér z Výměny manželek opět u soudu: Dohnal policistu k sebevraždě? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Režisér z Výměny manželek opět u soudu: Dohnal policistu k sebevraždě?

Režisér Jan B. tvrdí, že při natáčení nikdy nikoho k ničemu nenutil, ani nikomu nevyhrožoval.
Režisér Jan B. tvrdí, že při natáčení nikdy nikoho k ničemu nenutil, ani nikomu nevyhrožoval.  (Foto Aha! – Karel Janeček)

O sebevraždě účastníka reality show Výměna manželek Stanislava K. (42) ze Slavkova u Opavy se bude muset opět u soudu rozpovídat Jan B. (43). Měl údajně Stanislava K. k zoufalému činu dohnat.

Vydírat ho měl kvůli jeho údajným rasistickým poznámkám. Policista Stanislava K. se oběsil v lese po sedmém natáčecím dni. K sebevraždě ho měl podle žaloby dohnat režisér Jan B., který mu vyhrožoval zatčením, vyhozením z práce a milionovou pokutou za jeho xenofobní poznámky k vyměněné manželce Gretě F. z Litovle.

Opavský soud režiséra vloni v lednu viny zprostil. S tím ale nesouhlasil žalobce a odvolal se ke krajskému soudu. Ten včera zahájil odvolací řízení, které dále pokračuje příští týden. „Dodnes mi není jasné, proč to Stanislav K. udělal,“ řekl režisér. Ten se necítí policistovou smrtí jakkoliv vinen.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.