Uslzený závěr Výměny manželek u Tomešových: Roman přiznal krizi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Uslzený závěr Výměny manželek u Tomešových: Roman přiznal krizi!

Závěr Výměny manželek byl emotivní
Závěr Výměny manželek byl emotivní (TV Nova)

Překvapivou dohru měla středeční Výměna manželek. Hvězdu seriálu ZOO Míšu Tomešovou (30) čekala zatěžkávací zkouška, když nahradila maminku-samoživitelku a musela se sama postarat o čtyři holčičky. A její muž Roman Tomáš (34) prozradil, že mají za sebou vážnou partnerskou krizi!

Oba hrají nejen v seriálech, ale i v muzikálech, a kromě toho vychovávají dva malé syny – Jonáše (3) a Kristiána (5). „My jsme teď měli období, kdy jsme se moc nevídali, měli jsme na sebe málo času. Paradoxně ta Výměna přišla v pravý čas, oba jsme to potřebovali. A něco mi říká, že to bude zase hezký,“ zadoufal představitel Tonyho ze Slunečné.

Bez mobilu ani ránu

Jednou z mála věcí, co své manželce vytýkal, byla její závislost na sociálních sítích. „V tomhle s Míšou narážíme. Má skoro pořád v ruce mobil. Občas se kvůli tomu hádáme,“ práskl na ni Roman. A Míša to nezávisle na něm v druhé rodině potvrdila. Ale zároveň plánovala, že to změní. „Budu ráda, když mu ukážu, že to dokážu!“ dušovala se.

Výměna manželek: Míša Tomešová neudržela slzy, co se stalo?

Video se připravuje ...

Zaplatila i pokojíček

Společné setkání bylo velmi emotivní, všichni si poplakali. Maminku Michaelu (32) z Meziboří u Litvínova dojalo, jak se Míša Tomešová postarala o její dcerky Viki (12), Klaudii (8), Vanesku (7) a Emičku (6) a pomohla jim s atopickým ekzémem, s nímž sama bojuje. A také jim ze svého pomohla zařídit nový dětský pokojíček.

Michaela Tomešová se těší na jeviště s manželem: Strávíme spolu čas bez dětí!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Swestka
6. 5. 2022 • 09:13

Tohle byla skvělá výměna, iritují mě nenávistnë komentáře u článku v deníku blesk. Zjevně nikdo neví jaké to je být samoživitelka a Tomišovým dost závidí harmonii ve vztahu. Výměna byla krásná, dojemná... Jako samozivitelka to moc cením ❤️❤️

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.