Herec Tomeš: Nečekaná svatba díky Slunečné! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Herec Tomeš: Nečekaná svatba díky Slunečné!

Roman Tomeš jako Tony ze Slunečné
Roman Tomeš jako Tony ze Slunečné ( Dana Kolářová, FTV Prima, archiv)

Četl si scénář a najednou zůstal úplně paf. Roman Tomeš (33) se měl coby Tony oženit. „Překvapilo mě to. Z ničeho nic se objeví moje holka Šárka Božková,“ přiznal údiv. I herečku viděl poprvé v životě. „Manželka Míša mě přiměla, abych si Lucii Vopatovou dopředu vyhledal na internetu,“ smál se herec, který si svou nevěstu »naklikal« na počítači.

S Lucií Vopatovou (29) coby nevěstou si naštěstí hned padli do noty. A jako by veselka byla málo, je rovnou potomek na cestě. „Víc neprozradím, protože ani víc nevím. Tak daleko do scénáře nevidím,“ přiznal Tomeš. Slavnostní svatební atmosféra s ním při natáčení udělala své. „To víte, že jsem si zavzpomínal, jak jsme se brali před pěti lety s Míšou. Ani den jsem zatím nezalitoval, že jsem řekl ano,“ dodal herec dojatě. Mají spolu dva kluky Kristiána (4) a Jonáše (3).

Slunečná: Svatba Lucie Benešová a Jana Šťastného

Video se připravuje ...

Není neznámá...

Lucie Vopatová není neznámou herečkou, vždyť už si zahrála na Primě v Modrém kódu i v Sestřičkách. Vidět jste ji mohli také v seriálech Specialisté, Krejzovi a Bohéma.

Slunečná: Eva Josefíková přivítá na svět Haničku

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.