Lucie Bílá hvězdou příští StarDance? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Lucie Bílá hvězdou příští StarDance?

Lucie Bílá
Lucie Bílá (Foto: TV Nova, archiv Blesku)

Patří mezi věrné diváky, klidně by se ale mohla řadit i mezi známé soutěžící. Však také nejednou obdržela nabídku na účinkování ve StarDance! Proč ji zpěvačka Lucie Bílá (57) doposud nepřijala?

O pohybovém nadání zpěvačky Lucie Bílé nelze pochybovat. Vystupuje v muzikálech, na vlastních koncertech to umí i tři roky před šedesátkou pořádně rozjet, do taneční soutěže se ale nehrne. Není to ani tak otázka strachu a nervozity jako spíše časových možností.

Lucie Bílá tutlá překvapení: Tajná svatba s Radkem!?

Video se připravuje ...

I proto tleská všem, co do toho jdou i přes mnohdy pracovně zcela zaplněný diář. „Obdivuju na nich jednak to, že tanci věnují prakticky všechen svůj volný čas, a navíc tam všichni musejí předvést svůj talent. Já bych na to čas neměla. Několikrát jsem dostala nabídku, ale s láskou jsem ji odmítla. Nicméně účastníkům opravdu fandím,“ svěřila se Lucie Bílá v rozhovoru pro deník.cz.

Rozhovor: Lucie Bílá o muzikálu Srdeční záležitost

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.