Zděšená Bílá: Ztratila chuť k jídlu! Jí, aby měla vůbec sílu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Zděšená Bílá: Ztratila chuť k jídlu! Jí, aby měla vůbec sílu

Lucie Bílá
Lucie Bílá (Foto Aha! – M. Pátek, P. Machan, M. Hykl)

Bez alkoholu je šest let, bez cigaret pak neuvěřitelných třicet a teď sedmapadesátiletá zpěvačka sekla dokonce i s cukrem. Vedle zdravotních benefitů má tohle rozhodnutí pro Lucii Bílou bohužel i jednu stinnou stránku!

„Já nejím sladký, teď jsem tři měsíce bez cukru. Jsem extrémista, takže když už, tak pořádně. S váhou moc kamarád nejsem, ale hlídám si ji. Mám radost, že můžu konečně říct jako Ráďa: „Progres!" pyšně prohlásila Lucie Bílá v primáckém Showtime. 

Lucie Bílá s partnerem Radkem Filipim v 7 pádech Honzy Dědka:

Video se připravuje ...

„To znamená, že Ráďa, když přibere na svalovině nebo když zhubne, říká progres. Tak já jsem chtěla taky progres, tak mám taky progres. Ale jedna změna je - ztratila jsem chuť k jídlu a to mě děsí, protože já mám jídlo ráda. A teď jím jenom proto, abych měla sílu. Ale ono se to srovná, to tělo totiž najednou neví, co po něm, chci," přiznala nečekané obtíže partnerka zmiňovaného svalovce Radka Filipiho (40). 

Lucie Bílá tutlá překvapení: Tajná svatba s Radkem!?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.