Lucie Bílá o partnerovi Filipim: Doufám, že už je poslední | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Lucie Bílá o partnerovi Filipim: Doufám, že už je poslední

Lucie Bílá s přítelem Radkem Filipim
Lucie Bílá s přítelem Radkem Filipim (Instagram)

Zpěvačka Lucie Bílá (57) žije se svým přítelem Radkem Filipim (40) už několik let. Zažili si spolu dobré, ale i to zlé.  Radek musel totiž nedávno již podruhé absolvovat operaci páteře.

Záda ho trápily už delší dobu, ale podle Lucie to na něm nebylo vůbec znát. „Jeho ty záda trápily skoro rok, ale patří mezi lidi, kteří svojí bolestí netrápí okolí, až jsem se divila, že nebyl protivný, podrážděný, a i když jsem viděla, že ho to moc bolí, tak se vždycky zeptal, jestli něco nepotřebuji, nebo mě něco netrápí,“ svěřila se Bílá pro Super.cz.

Lucie Bílá: Vítězství ve Slavíkovi neočekávala

Video se připravuje ...

Teď už se ale zdá, že zdravotně je na tom Radek více než dobře. Pomohla nejen operace, ale i psychická podpora a pomoc ze strany jeho lásky. To je podle Lucie klíčem ke šťastnému a spokojenému vztahu. „My jsme na sebe hodní a pomáháme si, a to je nejvíc, vážím si svého partnera a on mě. Máme se rádi, a to už je neměnné, je to láska za odměnu a doufám, že už je poslední,“ dodala zpěvačka, která je do svého partnera pořád bláznivě zamilovaná.

Štěstí v neštěstí Markéty Poulíčkové: O pomoci Lucie Bílé

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.