Partnerská krize s Dopitou: Nechci nikomu ublížit, brání se Agáta | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Partnerská krize s Dopitou: Nechci nikomu ublížit, brání se Agáta

Agáta Hanychová a Mirek Dopita jdou prý od sebe
Agáta Hanychová a Mirek Dopita jdou prý od sebe (Instagram)

Od té doby, co se Agáta Hanychová (38) vrátila ke své staronové lásce, Mirkovi Dopitovi (39), jen září. Zdá se ale, že jí to okolí moc nepřeje. Zprávy o tom, že jejich vztah prochází krizí, jsou na denním pořádku. Přitom je pravda někde jinde...

Jakoby se lidé nechtěli dívat na jejich štěstí... Proč by jinak část veřejnosti rozdmýchávala pochyby, zda tito dva spolu vydrží. Nad jejich příběhem, který si na internetu žije svým vlastním životem, kroutí hlavou i Agáta.

Agáta Hanychová: Když je žena rok po porodu tlustá, tak je to jen její lenost

Video se připravuje ...

„Nevím, kde tahle kauza vznikla, ale je to blbost. Zrovna včera byl plný Instagram mě a Mirka. Nedávám tam ale každou maličkost, protože si myslím, že v dnešní době by to mohlo některým lidem ublížit a já ubližovat nechci,“ vysvětlila ve stručnosti Expresu Agáta s tím, že pro sdílení rodinného života založila úplně jiný účet. 

„Je to projekt, který jsme si založili na výlety, můj profil je otevřený, tenhle je soukromý a je pro rodiny s dětmi, které zajímá, co děláme ve volném čase my,“ dodala. 

Agáta Hanychová měsíc po porodu: Za porod dostala odměnu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hejhej
11. 11. 2023 • 10:15

Sága hloupé Agáty pokračuje...

Jana Nováková
10. 11. 2023 • 22:00

Kdyby novináři a různí pisalkové nechali tu rodinu na pokoji a nepsali o ní,tak by se nějací nýmandi neměli potřebu se k ní vyjadřovat a zesrabovat jí.Kordula ještě nezačala pořádně žít a už se probíra to,že se rozešli s přítelem.Co je komu do toho.Každý se někdy s někým rozešel. A že má Agáta tři děti a každý má svýho otce? A co Menclová,ta navíc nemá žadný dítě z manželství,což Agáta má.A kolik dětí si kdo z těch pisálků adoptoval jako Veronika Žilková?To se to kritizuje,to se to pomlouvá.

coudy jrt
10. 11. 2023 • 18:54

Celá rodina Žilkovic jsou odporní nemakačenka všichni.

Liba Metloková
10. 11. 2023 • 14:08

Informace mění jak aprílové počasí. Vše jsou jen projekty pro její holčičky,aby byla sledovanost a peníze. Takže o ničem.

Jiří Sikmund
10. 11. 2023 • 13:47

Lhářko.... kačena puso.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.