Monika shání květináře! Svatba u Bagárových už v červnu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Monika shání květináře! Svatba u Bagárových už v červnu

Krásná Monika Bagárová s přítelem Leonardem Lekejem.
Krásná Monika Bagárová s přítelem Leonardem Lekejem.  (Blesk:Tonda Tran)

Tak Bagárová do toho konečně praští! Svatba již bude v létě a tak se pomalu začíná řešit, co bude vyryto na snubácích a jaká bude květinová výzdoba. Nevěstou ovšem nebude známá zpěvačka, nýbrž její mladší sestra Natálie. 

„Ségra se v létě vdává. Řešíme, plánujeme. Máte tip na šikovný tým lidí, kteří dělají svatební výzdobu včetně květin?“ sonduje už proto Monika Bagárová na Instagramu. „Svatba je naše aktuální téma, protože už na sto procent víme, že bude mít svůj den v červnu,“ přiznává horečné svatební přípravy Natálie.

Monika Bagárová: Pravda o těhotenství s Leonardem

Video se připravuje ...

„Řeším svatbu a dávám si k tomu palačinku. Já do těch svatebních šatů zhubnu, teď si to ještě užívám. Pak budu muset začít dost makat, abych vypadala fakt dobře. Řekla jsem si, že bych vás do plánování svatby chtěla zapojit. Mám totiž hodně věcí, které budu muset vytvářet,“ zahrnula do chystání veselky i své fanoušky budoucí nevěsta.

Monika Bagárová s dcerou Ruminkou: Jak tráví rády čas?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Štěpánka Menclová
6. 2. 2024 • 23:18

Chudák holka....!!,co všechno musí zažít­....Ta­kové,­staros­ti,.­..!!­,jaké má ta prostoduchá,bych snad ani mít nechtěla. .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.