Ceterová ukázala maminku: Slzy a hrubé urážky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Ceterová ukázala maminku: Slzy a hrubé urážky

Lela vypadá jako umělá panna, domnívají se sledující
Lela vypadá jako umělá panna, domnívají se sledující (Profimedia)

Už na svatbě Karlose Vémoly (38) a Lely (35) pozornosti neunikla půvabná blondýnka z rodiny nevěsty. Maminku Mariku ukázala nyní Lela znova. Skrze sociální sítě jí vyšvihla krásné přání k 71. narozeninám, slzička ale neukápla nikomu. Influencerku zavalily spíš hejty.  

Maminka Ceterové je ve svých 71 letech velmi atraktivní a prudce elegantní dámou. A to i přestože na sobě nemá, na rozdíl od Lely, žádné úpravy. A právě na ty naráželi nepřejícní sledující. 

Máma Lely Vémolové promluvila: Jaký je Karlos zeťák?

Video se připravuje ...

„Chci Ti popřát co nejvíce zdraví a chci, abys věděla, jak moc jsi pro mě velkým vzorem. Velice si Tě vážím a obdivuji. Přivedla jsi mě na svět a díky Tobě jsem tady. Dala jsi mi kus svého srdce, díky kterému jsem taková, jaká jsem. Udělala jsi ze mě dobrého člověka, za což Ti velmi pěkně děkuji. Také děkuji, že jsi mě nikdy nezradila a vždy ses mi snažila za jakýchkoli podmínek pomoci, pochopit a poradit, co je pro mě nejlepší. Vždy, když mi po tváři tečou slzy, poslechneš si mě a podpoříš. Jsi pro mě tou nejdůležitější osobou a nevyměnila bych Tě nikdy na světě. Jsi jedinečná a jsem ráda, že jsi moje máma. Škoda, že jsme od sebe tak daleko. Velmi mi chybíš,“ vysekla Lela mamince poklonu. 

Slova plná lásky a obdivu ale fanoušci neocenili. „Tady vypadáte jako kůň!“ nebo „Maminka je krásná žena, ty jsi umělotina!“ ohodnotili její post. 

U prvního tance novomanželů Vémolových nechyběly ohnivé efekty.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
adam.jacques
1. 12. 2023 • 18:02

Dohlídněte na vaši dceru, aby nedělala takový ko***ny!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.