Vignerové reklama na štěstí nefunguje! Tohle ať Kolečko raději nečte | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Vignerové reklama na štěstí nefunguje! Tohle ať Kolečko raději nečte

Aneta Vignerová a Petr Kolečko
Aneta Vignerová a Petr Kolečko (archiv Blesku, instagram)

Jsou opět jako čerstvě zamilovaní. Své znovunabyté štěstí modelka Aneta Vignerová (35) pravidelně prezentuje na sociálních sítích. Jenomže zatímco ona si v době partnerské krize vybudovala armádu věrných podporovatelů, partnerovi Petru Kolečkovi (39) spíše narostl počet odpůrců. A tak jsou reakce na zamilované snímky skutečně různorodé.

Nenáviděný a milovaný zároveň. Tak by se dal popsat jeden z nejsledovanějších párů českého showbyznysu. Po návratu do starých kolejí sice nepokoje utichly, lidé však nezapomínají. A tak i přes Anetiny snahy nahrabat Petrovi nějaké plusové body na svém instagramu, kde pravidelně sdílí snímky s ním i společným synem, se její sledující nemohou přenést přes všechny škody, které byly ze strany úspěšného scénáristy napáchány.

Rajcovní přehlídka ve Varech! Polonahé modelky i Vignerová bez sukně

Video se připravuje ...

Naposled takto sdílela krátké video, na němž se po boku partnera směje od ucha k uchu. „Mějte krásný den, přátelé,“ vzkázala svým fanouškům. A ačkoli smích obvykle bývá nakažlivý, v tomto případě vyvolal příspěvek spíše hořké pocity. „Anetko, já bych Vám moc přála štěstí, ale když vidím vašeho muže, nevěřím mu ani nos mezi očima,“ vzkázala modelce pod videem sledující Marcela.

Kolečko pro Blesk o svých začátcích, básničkách i průšvihu kvůli syfilidě

Video se připravuje ...

„Anet, Vám ti sluší, ale Kolečko se nám nějak zakulacuje a tvarohovití,“ napsala zcela upřímně fanynka Olina. Anetiny rány se úspěšně hojí, její příznivci ale zřejmě budou potřebovat čas a nejen usměvavé snímky jako důkaz. Ostatně činy hovoří za vše, o čemž se už mnozí stihli přesvědčit…



Přečtěte si
Wholds Wholds
25. 7. 2023 • 13:11

Start making more money weekly... This is a valuable part time work for everyone... The best part ,work from comfort of your house and get paid from $10k-$20k each week ... Start today and have your first cash at the end of this week...HERE ------->> FB.DailyPay7.Com

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.