UF! První vyjádření Nesvačilové na fotky Kolečka a Vignerové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

UF! První vyjádření Nesvačilové na fotky Kolečka a Vignerové

Aneta dává na odiv lásku s Kolečkem
Aneta dává na odiv lásku s Kolečkem (Foto: Martin Hykl)

Od té doby, co Aneta Vignerová (35) navlékla snubní prsten, láduje sociální sítě zamilovanými výjevy. Napravený hříšník Petr Kolečko (38) na nich samozřejmě nechybí - chca, nechca. Z jeho tváře je patrné nadšení dítěte, které právě olízlo citron a pozorní fanoušci to dobře vidí. Co na to ale Denisa? 

Kolečkova expřítelkyně Denisa Nesvačilová (31) překvapivě nechává novomanželům klid a soustředí se primárně na svoji práci. Poslední debata, která se ale strhla pod snímkem prvomájového polibku Anety a Petra, ji ale vyburcovala k akci. 

Manželé Kolečko s Vignerovou na přehlídce: První muchlovačka po utajené svatbě

Video se připravuje ...

„Doufám, že vás pan Kolečko na rukách nosí. Po tom všem, čím jste si prošla a co jste dokázala, si zasloužíte jen to nejlepší," popřála Anetě jedna z fanynek. Následně ale zeď zaplavily rýpance, že Denisa musí z podobných snímků určitě zuřit. 

„Vybrat si vás, tak tu vystavujete fotky z Atén a příprav na veselku,“ adresovala Nesvačilové uštěpačnou poznámku jedna ze sledujících, další to okomentovala slovy: „Když milenky pláčou“.

„A přesně proto jsem vystavovala skoro rok fotky z každého rohu, viďte? Mějte se hezky a trochu nadhledu přeji,“ ohradila se Denisa. 

Patrně ví, že Kolečko není velký příznivce focení a publikování "každého prdu" na sítích. Ostatně z jeho výrazu na Anetiných fotkách je to i citelné. 

Vyhublá Aneta Vignerová: Rozchod s Kolečkem jí dal zabrat!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ptacek5
11. 5. 2023 • 12:36

A všiml si někdo, že ty fotky jsou focené někým třetím a ne Anetou? Že je prostě někdo nafotil, pravděpodobně redaktor nějakého bulváru nebo případný fanoušek a nacpal do všech bulvárů? Na instagramu má pouze jednu fotku s Kolečkem jinak jen fotky sebe sama a se synem.

milan59
11. 5. 2023 • 07:33

No z toho denního "kolečkování" mám o kolečko víc

mika
10. 5. 2023 • 12:09

to Anetě nepomůže, dávat furt všude foto. to chlapa neudrží....jestli si jí vzal kvůli dětem, spláče nad výdělkem holka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.