DRSNÁ ODPLATA ZA ČINY: Kolečko jako loutka Anety | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

DRSNÁ ODPLATA ZA ČINY: Kolečko jako loutka Anety

Manželé Aneta Vignerová a Petr Kolečko se po přehlídce muchlovali.
Manželé Aneta Vignerová a Petr Kolečko se po přehlídce muchlovali. (Martin Hykl)

Od momentu, kdy si ho vzala, z něj nespustí oči. Aneta Vignerová (35) si napraveného hříšníka Kolečka hlídá jako oko v hlavě a tahá jej sebou jako plyšového medvídka na všechny společenské akce, kde následně dává na odiv, že je u nich všechno zase v pořádku. Jak dlouho se mu to bude asi líbit?

Aneta se snaží za všech okolností světu dokázat, že k sobě se scénáristou patří. Před objektivy mu upravuje oblečení a zahrnuje ho polibky. Z jeho výrazu je ale patrné, že mu taková pozornost není úplně po chuti. Deník Expres totiž přišel se sérií fotek, kde se Kolečko doslova tváří jako kakabus. 

Manželé Kolečko s Vignerovou na přehlídce: První muchlovačka po utajené svatbě

Video se připravuje ...

„Je stále vtipnější. Zejména když se dějí všechny tyto hrůzy kolem, tak je fajn, že si z toho dokážeme dělat legraci,“ básnila o manželovi Aneta v rozhovoru pro Showtime, otázkou je, jak je to s jeho humorem doopravdy, v záběrech se Kolečko tváří kyseleji než šťovík. 

Podle Expresu si měl scénárista dokonce už i stěžovat přátelům, že je pod přísným dohledem a sám nesmí ani na krok. Dokonce odvolává i účast na sportovních utkáních a jen krčí rameny, že to zkrátka k manželství patří. Jak je ale známo, Kolečko nemá moc v lásce, když někdo příliš tahá za nitky, je možné, že jeho poslušnost vezme v budoucnu roha.

Petr Kolečko a Denisa Nesvačilová: Jak to spolu mají?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.