Ještě není konec, Aneto! Kolečko myslí na zadní vrátka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Ještě není konec, Aneto! Kolečko myslí na zadní vrátka

Petr Kolečko se s Anetou Vignerovou přestěhoval, starý byt se ale nechal. Kvůli Denise?!
Petr Kolečko se s Anetou Vignerovou přestěhoval, starý byt se ale nechal. Kvůli Denise?! (Archiv Blesku)

Tajná svatba, líbánky v Belgii i stěhování do nového hnízdečka lásky. Aneta Vignerová (35) a Petr Kolečko (39) mají za sebou náročný měsíc, během kterého se měly definitivně zpřetrhat poslední nitky s minulostí - anebo ne?  

Všechny kroky, které manželé učinili, vedou logicky k novým začátkům. Stěhování do nového bytu na Praze 9 má pak patrně zajistit i odklon od špatných vzpomínek.V tom stejném bytě se totiž zdržoval scénárista i s Denisou, což může být pro Anetu frustrující.

Vyhublá Aneta Vignerová: Rozchod s Kolečkem jí dal zabrat!

Video se připravuje ...

„Ve výtahu se mnou jela několikrát i Aneta Vignerová, to byl myslím leden, pak ale asi za čtrnáct dní i nějaká zrzka se psem, ale já jsem nevěděla, kdo to je, já tyhle herečky neznám a ani jsem nevěděla, že je to nějaká herečka. Prostě jsem si všimla, že je tam jiná dívka s pejskem, protože tady v baráku jsou skoro samí lidé našeho věku, tedy věku důchodového," potvrdila Expresu jedna z nájemnic domu.

Co už však zas tak logické není, je fakt, že se scénárista rozhodl byt neprodávat. Otázkou je, co s ním nadále zamýšlí. Nechává si snad zadní vrátka pro případ, že by se mu po Denise přeci jen zastesklo? 

Aneta Vignerová na horách se synem a bývalou tchyní!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.