Burešová puká žárlivostí: Tahle jí přebrala chlapa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Burešová puká žárlivostí: Tahle jí přebrala chlapa!

S Forejtem se Eva seznámila, když účinkoval jako host v soutěži Tvoje tvář má známý hlas.
S Forejtem se Eva seznámila, když účinkoval jako host v soutěži Tvoje tvář má známý hlas. (Foto Instagram.com, mapy.cz, ara)

Nezlomná pozice Evy Burešové (29) se otřásá v základech. Na paty jí šlape silná konkurence. Prima totiž nasadila těžký kalibr. Jejího významného hereckého kolegu, Roberta Urbana, tvůrci pořadů spárovali s Emmou Smetana. Nový pár má zazářit v romantickém seriálu Eliška a Damián. A už přišlo i první srovnání. 

„Vypadají spolu mnohem líp, než když byl s Evou,“ ozývá se podle eXtra.cz z diváckých řad. Ze své nástupkyně přirozeně nemá dvakrát velkou radost ani Eva. „Už jsem ji tu o novém seriálu několikrát slyšela mluvit. O Emmě samotné taky. Nic špatného, spíš zvědavost, ale vůbec bych se nedivila, kdyby v tom byla i určitá obava o vlastní pozici. Jistá žárlivost je přece zdravá,“ potvrdil zdroj, který má k současnému dění v televizi velmi blízko. 

Speciál 7 pádů Honzy Dědka k 30. výročí Primy: Burešová o líbání s Tomášem Klusem

Video se připravuje ...

„Emma není můj kůň, ale v tom seriálu je zkrátka moc dobrá. A Eva to slyší a určitě to celé zpovzdálí obezřetně sleduje. Vždyť doteď byla na Primě úplně nesestřelitelná, neohrozitelná. Žádná jiná herečka proti ní neměla šanci. Až teď, pokud seriál bude oblíbený i u diváků, tak se přece jenom může trochu změnit její postavení na Primě. A i ten nejméně sobecký člověk na světě může konkurenci přát sice to nejlepší, ale stejně bude myslet taky na to, co to může znamenat pro něj,“ potvrdil redakci eXtra.cz nezávisle na předešlém vyjádření další zdroj. 

Nový seriál má prý solidně našlápnuto k tomu strhnout davy diváků, Emmě nová role navíc neskutečně sedla. Uvidíme, jak tato skutečnost zamíchá osudem oblíbené Víky ze ZOO. 

Eva Burešová se konečně sblíží s Tomášem Klusem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5314089
4. 9. 2023 • 15:06

To je snad fór😂

yokky
7. 7. 2023 • 15:29

😂😂😂😂­😂😂😂😂😂😂­😂🆒🆒🆒🆒🆒­👎👎👎👎👎🐔­🐔🐔🐔🐔🐐🐐­🐐🐐🐐🐐

yokky
7. 7. 2023 • 15:28

👍👍👍👍­👍👍👍👍🆒🆒­🆒🆒🆒🆒🆒🆒­😂😂😂😂😂🐐­🐐🐐🐐🐐🐔🐔­🐔🐔🐔🐔🐔

Jana Nováková
5. 7. 2023 • 22:37

Emma Smetana je moc hezká,má krásnej úsměv.Burešová ji nesahá ani po kotniky.A Emmu je škoda pro nějakého mdlýho,nezáživnýho Urbana.Toho mohla nechat Bure­šový­.Jinak­,celej seriál je slátanina jaká nemá obdoby.

rydlo
5. 7. 2023 • 10:44

Ema je zvláštně krásná? Stačí se podívat na upoutávku se Smetanou na tento seriál a mohlo by se porovnávat, která herečka je více zubatá a vydásněná, při úsměvu Smetana připomíná vyceněného koně, má stejné zuby jako ten kůň.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.