Burešová a Forejt vyrazili k moři na Kanáry: Tichý let! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Burešová a Forejt vyrazili k moři na Kanáry: Tichý let!

Forejt a Burešová vyrazili k moři
Forejt a Burešová vyrazili k moři (Foto Instagram.com, mapy.cz, ara)

﷯ Rok mu až bude 15. srpna, ale už letěl letadlem. Hvězda seriálu ZOO Eva Burešová (29) vyrazila s přítelem Přemkem Forejtem (36) a malým Tristanem Williamem k moři. Na palubě o synka pečoval vzorně hlavně slavný kuchař.

Porotce ze soutěže MasterChef se snažil synka zabavit, aby mu více než čtyřhodinový let lépe ubíhal. „Pan Forejt byl úplně vzorový. Dokonce to byl on, kdo chodil dítě na toaletu přebalovat, herečka zůstala sedět,“ pochválil Forejta jeden z pasažérů. Podle něj se král kuchyně chlapečkovi věnoval mnohem víc než přítelkyni Evě. Herečka a zpěvačka údajně skoro pořád mlčela.

Speciál 7 pádů Honzy Dědka k 30. výročí Primy: Burešová o líbání s Tomášem Klusem

Video se připravuje ...

„Navíc se obě slavné osobnosti zřejmě snažily odvrátit případný zájem veřejnosti a nasadily hodně odtažité výrazy,“ popsal situaci na palubě letadla zdroj. „Na seriál ZOO se doma občas koukáme, ale vůbec bych si netroufl to paní Burešové říct,“ dodal. Situace mezi oběma hvězdami se prý nezměnila ani po přistání. Při čekání na kufry si Eva i Přemek hleděli hlavně svých mobilních telefonů. Ještě na jaře přitom Eva na společenských akcích nenechala nikoho na pochybách, že k sobě s Přemkem patří.

Holky na víně: Eva Burešová o mateřství a rodině

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Frank51482
2. 7. 2023 • 17:07

Hvězda z neskutečné *** jménem ZOO? Proboha, kam jsme se to po seriálech pana Dietla, dostali? Eva je hezká holka, výborně zpívá, ale hvězda?

PetulePetule
2. 7. 2023 • 00:46

Rasisto najdi si že Eva vůbec žádná cikánka není ...

Eva Korotvičková
1. 7. 2023 • 16:10

Tak proto se nanakrucuje ve Varech.Taková hvězda?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.