Velký posun v osobním životě: Švehlík má novou rodinu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Velký posun v osobním životě: Švehlík má novou rodinu!

David Švehlík
David Švehlík ( Foto Aha! – Petr Novotný, archiv České televize)

Poprvé se na obrazovkách televize Nova objevili v roce 2008. Nyní se legendární parta vyšetřovatelů z Kriminálky Anděl setkává už v páté sérii a v takřka kompletní sestavě – z původní velké pětky chybí jen plukovník Tomeček v podání Martina Stropnického (66). Jak se po 15 letech změnili David Švehlík (51), Marek Taclík (50) a spol.?

Největší změnu zaznamenal Švehlíkův kapitán Tomáš Benkovský. Přibyly mu nejen vrásky na čele a plnovous, ale hlavně má novou ženu a nevlastní dceru! „Ano, je tam poměrně velký posun, hlavně co se týká jeho osobního života. Což vnáší do celého příběhu kriminálky úplně jinou dynamiku. Jde o dějovou linku, která se prolíná téměř všemi díly hned od začátku. A mohu prozradit, že půjde o velmi dramatickou zápletku,“ slibuje Švehlík. Tomášův nejlepší parťák major Oliver Hajn je prý pořád stejný. „Jen mám míň kilo na hlavě a víc kilo v břiše! Změnilo se tedy především to, že Oliver už moc neběhá...“ vtipkuje jeho představitel Taclík. Kila navíc má i nadporučík Rudolf Uhlíř.

David Švehlík a Pierre Richard vám změní život

Video se připravuje ...

„Ruda ztloustl a narostly mu fousy. Malinko jsem i vyspěl a nejsem už tolik naivní mamánek,“ tvrdí Michal Novotný (44). „Vyjdu i více na vzduch než v předešlých sériích, ale stejně spíš pořád sedím na zadku. Jsem prostě kancelářská krysa,“ dodává se smíchem. Podle mínění Heleny Dvořákové (44), jež představuje policejní psychložku Janu Chládkovou, všem prospělo, že jejich postavy zestárly.

„Díky tomu působíme ještě sehranějším dojmem a léta zkušeností jsou na našem týmu znát,“ uzavírá herečka. Nové díly se začaly vysílat už včera, další můžete vidět každé pondělí od 20:20 hod. na TV Nova, nebo s předstihem na VOYO.

Floutek Hes a buran Langoš

Ostřílený tým kriminalistů z pražské mordparty ze Smíchova doplňují dva noví kolegové – tak trochu buranský kapitán Jan Souček ze Zlína v podání Jiřího Langmajera (57) a mladý přidrzlý poručík Radim Fišer, kterého hraje Oskar Hes (24).

Gondík prudí

Všem pak šéfuje Dalibor Gondík (53) jako plukovník Václav Pospíšil, který v křesle ředitele obvodu pražské kriminálky vystřídal Miloše Mejzlíka (72), Ivanu Chýlkovou (59) a Zlatu Adamovskou (64). „Dalibor je nepříjemný ředitel, přísný prudič. Takže myslím, že svou roli zvládl nepochybně velmi dobře,“ říká o něm Švehlík.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.