Kdo zametl se Smetanou? Nepomohla ani paruka za 600 tisíc | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Kdo zametl se Smetanou? Nepomohla ani paruka za 600 tisíc

Emma Smetana
Emma Smetana (Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS)

Ačkoliv se televize Prima snažila na poslední chvíli debaklu předejít, ten bohužel stejně přišel. Vítězem v pomyslném sobotním souboji televizních seriálů se stala televize Nova a její nový seriál Táta v nesnázích. Dívalo se na něj téměř dvakrát víc diváků než na Elišku a Damiána.

Dva velcí televizní rivalové, TV Nova a FTV Prima, nasadili své premiérové seriály do vysílání ve stejný den i čas. A aby toho nebylo málo, obě stanice odvysílaly rovnou dva díly po sobě! Jak ovšem ukazují statistiky portálu Media Guru, seriál Táta v nesnázích se stal podle sledovanosti jasným vítězem sobotního večera. Zatímco jeho premiéru sledovalo 681 tisíc diváků, druhý díl kontroverzní romance Eliška a Damián vidělo v tutéž dobu na Primě pouhých 381 tisíc lidí.

Martin Pechlát je Táta v nesnázích: Co řekl o novém seriálu?

Video se připravuje ...

Oproti minulému týdnu, kdy byl pohádkový příběh dvou hrdinů putujících staletími se 743 tisíci diváky nejsledovanějším pořadem večera, tak jde o razantní propad, který pouze potvrdil diváckou nespokojenost. Vlna kritiky se na primácký seriál Eliška a Damián totiž snesla hned minulý týden po uvedení jeho pilotního dílu. Možná i kvůli masivní marketingové kampani, která uvedení seriálu předcházela, očekávali diváci od seriálu více. Komediální počin Táta v nesnázích má přitom po prvním dílu divácké hodnocení přesně opačné. Fanoušci chválí nejen oddechový děj, ale i herecké výkony oblíbeného herce Martina Pechláta (48). Ostatně na portálu ČSFD získal Táta hodnocení 70 procent, tedy přesně desetkrát vyšší, než jakým diváci už po prvním dílu ohodnotili Elišku a Damiána.

Nepomohla ani paruka za 600 tisíc

K tomu, aby seriál Eliška a Damián stoupl u diváků v oblibě, evidentně nepomůžou ani pečlivě vybírané rekvizity nebo nebývale drahé paruky. „Moje postava sice ráda nosí cetky, ale třeba ten řetěz ze zlata stál 600 000 korun a stejně tak stála i ta paruka,“ prozradil hlavní protagonista seriálu Robert Urban (37).

Lenka Vlasáková, hvězda seriálu Táta v nesnázích:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Stew Chaliha
12. 9. 2023 • 15:35

Prostě propadák tohle se dost nepovedlo a hlavně obsazení nafrněná Smetana vůbec nemá vlohy k herectví,za sebe říkám 3xnénéné, možná by mohla dělat reklamu na vodku z panem Rupertem

Stew Chaliha
12. 9. 2023 • 15:33

Prostě propadák tohle se dost nepovedlo a hlavně obsazení nafrněná Smetana vůbec nemá vlohy k herectví,za sebe říkám 3xnénéné, možná by mohla dělat reklamu na vodku z panem Rupertem😁🤣🤣🤣

Stew Chaliha
12. 9. 2023 • 15:31

Prostě propadák tohle se dost nepovedlo a hlavně obsazení nafrněná Smetana vůbec nemá vlohy k herectví,za sebe říkám 3xnénéné, možná by mohla dělat reklamu na vodku z panem Rupertem 😜🤣🤣🤣

Sarah Woldekiros
12. 9. 2023 • 12:03

juraI, naprostý souhlas!!!
A ještě svou neschopnost háže na diváky, že jsou přinasraní, což je vrchol!!!

Dianthos
11. 9. 2023 • 20:29

Srovnáváte druhý díl s premiérou!!!
Samozřejmě, že na premiéru jsou lidé zvědaví a tak se jich dívá více. Každý seriál se reprízuje, takže na ten původní, pokud se jim líbí, se mohou podívat jindy.
V porovnání premiér jednoznačně zvítězila Eliška a Damián!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.