Dvořáková v seriálu Eliška a Damián: Cítím se opravdu jako princezna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Dvořáková v seriálu Eliška a Damián: Cítím se opravdu jako princezna!

Anička Dvořáková se po tátovi i mámě dala na herectví.
Anička Dvořáková se po tátovi i mámě dala na herectví. (Instagram, archiv Blesku)

Už tuto sobotu se Emma Smetana (35) a Robert Urban (37) poprvé objeví na obrazovkách televize Prima jako Eliška a Damián. V seriálové romanci o lásce napříč staletími dostala první opravdu velkou hereckou příležitost i Anička Dvořáková (21).

Půvabná dcera herců Báry Munzarové (51) a Jiřího Dvořáka (56) představuje Damiánovu mladší sestru, princeznu Eleonoru. „Cítím se strašně žensky a neskutečně si svoje pohádkové modely užívám. I když jsou ty šaty těžké, cítím se opravdu jako princezna,“ tvrdí Anička. Kromě šatů, pod nimiž má dalších šest vrstev sukní, prý navíc musí kvůli paruce trávit dlouhý čas v maskérně. Jen navázání vlasů trvá dvě hodiny!

Eliška a Damián: Talentovaná Anna Dvořáková

Video se připravuje ...

Eleonora má stejně jako její bratr Damián dohodnutý sňatek, budoucímu ženichovi je ale 12 let. „Ona je hodně chytrá a na 18. století velice moderní. Ráda všem pomáhá, ale vlastně ji to baví dělat takovým zakázaným, rošťáckým způsobem. Má nadhled nad vším a má ze všech legraci, což mě fakt baví,“ říká vycházející hvězda. Jak si ve své první velké seriálové roli povede, můžete sledovat každou sobotu od 20:15 hod. na Primě.

Uhádnete, kteří slavní rodiče přivedli na svět tuhle kudrnatou krásku?

Video se připravuje ...

Milion diváků

Anička není jen talentovaná herečka, ale také influencerka. Na jedné ze svých sociálních sítí ji sleduje přes milion lidí!



Přečtěte si
Pavel Spacil
17. 9. 2023 • 19:55

Serial sleduji občas, ale Anička je super

AHel
31. 8. 2023 • 13:16

No žádná fešanda to tedy není....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.