Nová seriálová hvězda Emma Smetana: TVRDÁ KRITIKA! NEUMÍ HRÁT... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nová seriálová hvězda Emma Smetana: TVRDÁ KRITIKA! NEUMÍ HRÁT...

Představitele hlavních rolí úsměv kvůli kritice přešel...
Představitele hlavních rolí úsměv kvůli kritice přešel... (Archiv)

Buď to bude hit, nebo propadák... To se říkalo před uvedením seriálu FTV Prima Eliška a Damián. A pravdou je tak trochu obojí. První díl sice čelí výsměchu a kritiky ho strhávají, stejně se ale stal nejsledovanějším pořadem dne! Co na kritické ohlasy říkají hlavní protagonisté – Emma Smetana (35) a Robert Urban (37)?

Mnozí se seriálu a některým jeho poněkud bizarním momentům smějí. „Český Bollywood,“ zní některé nelichotivé komentáře. „XEmma!“ přidávají se další s tím, že Emma neumí hrát. A jak se ke kritice staví hlavní hvězdy? „Nepředstíráme, že je to něco jiného, než to je. Samozřejmě se může stát, že zatímco my se smějeme, nám se někdo posmívá. Ale s tím já žít umím,“ napsala představitelka Elišky Emma Smetana a dodala, že jí přišla celá řada pozitivních reakcí a seriál dělá mnoha lidem radost. Pochvalou od fanynky se pochlubil také Damián – Robert Urban. Jestli si seriál diváky udrží, ukážou už následující týdny. Druhý díl seriálu Eliška a Damián můžete sledovat v sobotu od 20:15 na Primě.

Emma Smetana a Jordan Haj na Kazmovi: Museli se ujistit, že existuje

Video se připravuje ...

I toto museli diváci vidět...

Zaměstnankyně marmeládovny je napadena bývalým partnerem. Už to s ní vypadá bledě, když vtom vchází do místnosti Eliška v podání Emmy Smetany. „Tak pojď ty hajzle,“ zasyčí, zatímco si zouvá lodičky. Během vteřiny a jednou rukou složí asi o 30 kilo těžšího a o dvě hlavy vyššího útočníka k zemi. Než se stihne vzpamatovat, uštědří mu několik ran pěstí tak silně, až se jí rozepne vestička a Eliška se nad padouchem sklání v podprsence. Otočí se jen na pár vteřin, ale zloduch se zvedá a udeří dívku zezadu do hlavy kusem dřeva! Vtom ale vbíhá na scénu princ Damián z 18. století alias Robert Urban „Za tebou ničemo!“ zvolá a tasí meč. Během okamžiku záporáka málem udusí jeho vlastní košilí a zase zmizí... Přesně toho byli v sobotu večer svědky diváci seriálu Eliška a Damián...

Obdrželi jen 7 procent

Na webu Česko-Slovenská filmová databáze, který hodnotí filmy a seriály, si Eliška a Damián vysloužil pouhých 7 procent a podle uživatelů se jedná o 56. nejhorší pořad. Absolutně nejhůře hodnoceným pořadem byla komedie Premiér z roku 2019 s Jaromírem Soukupem a Šárkou Hrdličkovou v hlavních rolích. Ta obdržela pouze 2,2 procenta.

Úspěch navzdory kritice

Vypadá to jako fiasko, jenže první díl seriálu se v sobotu stal s více než 743 000 diváky nejsledovanějším pořadem dne.

Robert Urban coby Damián v dobovém kostýmu.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
pravlast
6. 9. 2023 • 06:33

A není to náhodou dcerka jisté Kateřiny Jacques? Té politické výtržnice co ji policie zatýkala před léty na Palackého náměstí? Zpívat a hrát asi nemusí umět,urozenost jí umělec­ky(ne)­vysta­čí.Tř­eba takové ***ály přivedou různé soukromé TV ke krachu!

yokky
5. 9. 2023 • 15:02

Kopy­to😂😂😂😂­😂😂😂😂😂😂­😂🐐🐐🐐🐐🐐­🐐🐐🐐👍👍👍­👍👍👍👍🆒🆒­🆒🆒🆒🆒🆒🆒­🐔🐔🐔🐔🐔

hejhej
5. 9. 2023 • 12:31

Ta neherečka Smetanová je podezřele protěžována

zuzakirsch
5. 9. 2023 • 09:42

To měla zajímavější scénář i lepší herecké výkony i vila Vyvolených.

johanaa
5. 9. 2023 • 07:37

Jak dlouho budete ještě o té hovadině psát. To, že je to propadák už víme, tak co ještě......?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.