Tajná válka o Burešovou! Podlehne Eva vábení zlaťáků? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Tajná válka o Burešovou! Podlehne Eva vábení zlaťáků?

Eva Burešová
Eva Burešová (David Kundrát, David Malík, Martin Hykl, Instagram)

Fanoušci populární herečky a zpěvačky Evy Burešové (30) jsou ve střehu. Objevily se totiž informace, že by ji ráda na svoji stranu dostala televize Nova. Eva ale zatím dál setrvává na Primě. Zatím!

V nových dílech populární ZOO, které odstartují už v závěru srpna, ji tak uvidíme. „Nova kolem ní krouží dlouho, ale zatím vždy její vábení odmítala. Uvidíme, co ukáže podzim,“ řekl magazínu Aha! Tv zdroj z okolí Burešové. Sama herečka nechce informace o konkurenčním boji komentovat. Seriál ZOO bude do podzimních úterních a čtvrtečních večerů vstupovat s novými příběhy i tvářemi.

Speciál 7 pádů Honzy Dědka k 30. výročí Primy: Burešová o líbání s Tomášem Klusem

Video se připravuje ...

Hvězdné obsazení doplní Veronika Žilková (61), Martin Preiss (50) a Denisa Nesvačilová (32) a jejich postavy pořádně zamíchají životy hrdinů, se kterými už teď osud rukou scenáristů pěkně zatřásl. Vše se ale bude dál točit okolo hlavní představitelky Viky (Eva Burešová) a její životní lásky, která bude čelit všem možným úskalím, aby nakonec svou silou odzbrojila všechny protivníky.

Eva Burešová: Můj druhý porod byl prostě boží!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.