Eva Burešová tvrdě narazila! Studená sprcha od... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Eva Burešová tvrdě narazila! Studená sprcha od...

Eva Burešová se v New Yorku poddala exhibicionismu.
Eva Burešová se v New Yorku poddala exhibicionismu. (Instagram)

Eva Burešová oslavila třicáté narozeniny ve velkém stylu. S partnerem, Přemkem Forejtem (35), vyrazili do New Yorku, odkud ládují sociální sítě lákavými snímky. Spíš než scenérie okolo ale fanoušky zaujaly Eviny bradavky, které se jí rýsují pod tričkem...

Do newyorských ulic se Burešová vybavila odvážnějšími modely. V jednom z nich jí přes prádlo vykukují bradavky, což okamžitě jízlivě okomentovala celá řada sledujících.

Eva Burešová tvrdě narazila! Studená sprcha od...

Video se připravuje ...

„Potřebu na veřejnosti ukazovat prsa nebo zadek vůbec nechápu. Proč vlastně člověk chce cizím lidem ukazovat prsa? Aby se pochlubil nebo je prostě jen exhibicionista?“ okomentovala fotky například jedna z fanynek. Té se dostalo mimojiné i odpovědi.  „Nikdo neběhá po NY celý nahatý. Já rozumím tomu, že vám se to líbit nemusí. Já to nenosím pro ostatní, ale pro sebe. Jestli jsem exhibicionista, nemusíme polemizovat. Jsem. Proto jsem umělec, ne doktor,“ vysvětlila Burešová. 

Četné komenty na její vzhled jí vyburcovaly i k publikování nového statusu. V něm mimo jiné píše: „Potkali jsme spoustu úžasných a milých lidí. Všichni se usmívají a několikrát za den mi cizí lidé pochválí outfit. Z toho se zbláznilo jen pár z vás na Instagramu. Protože ostatní žijou v roce 2023 a venku z jeskyně,“ napsala sarkasticky a dodala: „Až přijedu, zase budu nosit rolák, šátek na hlavě a celotělové pokrývky.“ 

Speciál 7 pádů Honzy Dědka k 30. výročí Primy: Burešová o líbání s Tomášem Klusem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
28. 7. 2023 • 23:08

Eva Burešová si to popletla. Právě v jeskyni chodili lidé polonazí. V roce 2023 máme dostatek materiálu na zakrytí intimních partií. Outfit je to pěkný, ale ta podprsenka neměla být průhledná. To se do města prostě nehodí. Měla by být ohleduplná vůči ostatním lidem. Jestli si myslí, že nahá je více sexy, tak se mýlí. Nenechává prostor pro fantazii.

yokky
28. 7. 2023 • 13:50

NO JOOOO,TO JE TA CESKA ZAVIST,TA SE NEDA VYMA­ZAT🆒🆒🆒­🆒🆒🌹🌹🌹🌹­🌹🌹🌹🌹🌹

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.