Nova, Prima, ČT: Co, kdy, kde: Velký průvodce televizními seriály | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Nova, Prima, ČT: Co, kdy, kde: Velký průvodce televizními seriály

Kriminálka Anděl
Kriminálka Anděl (Foto ČT, TV Nova, FTV Prima)

Milovníci seriálů by se měli připravit během nadcházejícího podzimu na pořádný nářez! Nebude dne, kdy by se na obrazovkách neobjevil alespoň jeden seriál, ať už zcela nový, či nové díly těch starších. Deník Aha! pro vás připravil přehledný a užitečný tahák: Co, kdy, kde uvidíte? Které seriály budou soutěžit o divákovu pozornost?

PONDĚLÍ:

OKTOPUS (ČT1): První epizoda: 28. srpna ve 20:10 hod.

Nový detektivní seriál s Miroslavem Krobotem (71) a Marikou Šoposkou (33) v hlavních rolích. Tým detektivů se nezabývá právě spáchanými zločiny, ale naopak takzvanými »cold case« čili případy odloženými. Tento způsob vyprávění je velmi populární hlavně v USA. Oddělení se jmenuje OKTOPUS, což je zkratka z oficiálního názvu Oddělení kontroly termínově ohrožených případů útvaru S. Každý ze 13 dílů bude mít uzavřený děj, ale celou sérií se potáhne i linka stárnoucího kapitána, který chce konečně vyřešit svůj 30 let starý případ.

Kriminálka Anděl: V (TV Nova) První epizoda: 28. srpna ve 20:20 hod.

Po devítileté pauze se vracejí vyšetřovatelé z pražského Smíchova. Celkem 16 dílů představí kromě základní policejní čtveřice také několik nových postav v podání Jiřího Langmajera (57), Oskara Hese (24), Dalibora Gondíka (53) či Pavly Gajdošíkové (32). Případy obohatí návraty v ději zpět, tzv. flashbacky, které připomenou určité situace z minulých sérií. Příběh má zpestřit osobní linka jednoho z hlavních vyšetřovatelů.

ÚTERÝ

Jedna rodina II: (TV Nova) První epizoda: 29. srpna ve 20:20 hod.

Nových 16 epizod rodinného seriálu s námětem střídavé péče. „V jarní sezoně jsme se snažili naše rodiny hlavně představit, aby divák věděl, co od nich může čekat. Druhá sezona bude pro některé postavy mnohem dramatičtější a jiné se nečekaně dočkají lásky,“ popsala scenáristka Lucie Konečná (53). Diváci se mnohou opět těšit na staré známé tváře – Terezu Kostkovou (47), Pavla Zedníčka (73) či Evu Holubovou (64). Již tak dost zčeřené vody rozvíří svým příchodem Sara Sandeva (26).

Tento týden v Ulici: Venduly pozitivní test, Brunova šokující známost a Karly konfrontace s milenkou

Video se připravuje ...

ZOO: (FTV Prima) První epizoda: 29. srpna ve 20:15 hod.

Další díly romantického seriálu se budou vysílat stejně jako na jaře vždy v úterý a ve čtvrtek večer. Hlavními hrdinkami jsou mladičká dědička sklářského impéria Sid neboli Michaela Pecháčková (19) a Viki Evy Burešové (30), která je přes den starostlivá chůva a v noci barová zpěvačka.

STŘEDA

Pod hladinou: (FTV Prima) První epizoda: 30. srpna ve 20:15 hod.

Osmidílný krimiseriál z prostředí policejních potápěčů si už odbyl premiéru v aplikaci Prima+. V každém díle uvidí diváci jeden velký případ spojený s potápěčskou, záchranářskou a policejní akcí. Další dějovou linku tvoří vztah mezi poručíkem poříční policie Matějem Hádkem (47) a vyšetřovatelkou z krajského policejního ředitelství Sandrou Novákovou (41).

ČTVRTEK

Zlatá labuť II: (TV Nova) Druhá epizoda: 31. srpna ve 20:20 hod.

Už první díl uvedený minulý týden naznačil, že se situace kolem obchodního domu dále pořádně zdramatizuje. Děj dobového seriálu se posune do léta roku 1939. Zápletky 17 dílů druhé sezony vycházejí z reálných historických událostí. Klíčovým motivem se stává sounáležitost a lidskost v boji proti nacistickému teroru. Seriál se dočká posily v režisérském týmu. Kromě Braňa Holička (38) a Bisera A. Arichteva (46) bude Zlatou labuť nově režírovat také Petr Nikolaev (66).

PÁTEK

Co ste hasiči II: (TV Nova) První epizoda: 1. září ve 20:20 hod.

Druhá řada komediálního seriálu o dobrovolných hasičích z malé obce Horní. I tentokrát budou hasiči pod vedením svého velitele Petra Rychlého (58) čelit sebevědomému starostovi Václavu Koptovi (58). Za hasičárnou se totiž objeví pramen léčivé vody, ale aby ho mohla obec využít, musel by se barák hasičů zbourat!

Ulice: Dá Magda Prokopovi ještě další šanci nebo už ji nadobro ztratil?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.