Barbora Bočková ze Zlaté labutě: Přiznala dyslexii! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Barbora Bočková ze Zlaté labutě: Přiznala dyslexii!

Jako puťka působí Barbora Bočková jen ze začátku, pak to ale rozjede!
Jako puťka působí Barbora Bočková jen ze začátku, pak to ale rozjede! (TV Nova)

Momentálně září v úspěšném nováckém seriálu Zlatá labuť. Jeho druhá řada začne na konci prázdnin a Barbora Bočková (33) v ní bude dál hrát, i když sama doteď odmítala v jakémkoli dlouhodobém seriálu účinkovat.

Ztvárňuje dceru z bohaté rodiny Markétu Dietrichovou, která si musela po okupaci Československa v roce 1939 povinně vzít za manžela jednoho z majitelů »labutě« Petra Kučeru v podání Adama Vaculy (35). Řadu diváků její role baví, jiné otravuje. Bočková se přitom do letošního roku podobným projektům, jako je Zlatá labuť, vyhýbala.

Zlatá labuť: Jak to bylo doopravdy - 3. díl

Video se připravuje ...

„Neumím si představit zavázat se dlouhodobému projektu. Ale já doma zatím nemám žádné hladové krky, které bych musela živit. Takže naprosto chápu kolegy, kteří do toho jdou,“ řekla v rozhovoru pro MF DNES. „A v souvislosti s nekonečnými seriály je tu pro mě ještě jedna překážka – paměť. Někteří herci si večer před natáčením pročtou své texty a raz dva je mají v hlavě. To já se je učím minimálně týden. Jde mi to pomalu a ztěžka, což je možná dané mou dyslexií. Oči, hlava a pusa mi zkrátka fungují jinak, tak nějak pomaleji,“ tvrdila nedávno. Nakonec ale změnila názor!

Zlatá labuť: Jak to bylo doopravdy

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.