Posila v mordpartě Barbora Bočková: Chodím a chodím... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Posila v mordpartě Barbora Bočková: Chodím a chodím...

Vetchý teď bude velet Hanušovi.
Vetchý teď bude velet Hanušovi. (Robert Klejch, ČT)

Do seriálové mordparty v Případech 1. oddělení nastupuje v nových dílech konečně první žena, Adéla Čulíková. Ztvárnila ji pražská herečka Barbora Bočková (32).

Její i tak dost subtilní postava vynikne mezi mužskými kolegy o to víc. Jak si seriálová policistka udržuje svoji superštíhlou linii? Aha! herečka prozradila: „Žádný zásadní recept nemám. Ale hodně chodím,“ řekla stručně a možná trochu překvapeně. Zastává názor, že »tělo si řekne«. Kroky ani kilometry nepočítá, žádné speciální přípravky neužívá.

Případy 1.oddělení se vrací. Tvůrci pro Blesk prozradí zákulisí 3. série. Kdo bude vrahem?

Video se připravuje ...

S jedinou výjimkou: „Jednu dobu jsem na energii zobala tu chlorelu v tabletkách, a to bylo příjemné, ta energie z ní.“ A zamýšlí se dál: „Možná je ta štíhlost daná tím, že jsem už jako dítě dělala sportovní gymnastiku. Později jsem cvičila jógu. Teď jsem přešla na to nejjednodušší, takže chodím. A to i v rámci psychohygieny. Když jsem unavená, tak chodím,“ usmívá se.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.