Nový dvoudílný film Vražedné stíny: Kritika diváků! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nový dvoudílný film Vražedné stíny: Kritika diváků!

Vražedné stíny
Vražedné stíny (Česká televize)

První část nového dvoudílného filmu Vražedné stíny s Ondřejem Vetchým (59) v hlavní roli si v neděli večer nenechalo ujít 1,681 milionu diváků. Diváckému úspěchu Devadesátek ale – soudě dle prvních reakcí – nemůže konkurovat. A také název je poněkud zmatečný.

Kriminální příběhy čeští diváci milují a toho si je dobře vědoma i Česká televize. Po neuvěřitelném úspěchu Devadesátek nasadila na nedělní večer dalšího vyšetřovatele Vetchého, po jehož boku se objevil Martin Finger (51) alias Plíšek z Devadesátek. Diváci nadšením ale příliš nehýří a jsou i lehce zmateni...

Martin Finger v Devadesátkách převzal roli Polívky: Z čeho mu nebylo dobře?

Video se připravuje ...

Písek do očí

Všichni byli na nový seriál natěšeni, ale po fenoménu Devadesátek přišlo zklamání a někteří diváci si servítky rozhodně neberou. „Po seriálu Devadesátky si pustit v neděli večer dvoudílný krimifilm Vražedné stíny je asi jako nasypat si do očí písek se solí a zrníčka vyšťourávat jehlou,“ nešetřil jeden ze sledujích kritikou. Vesměs jsou ale reakce půl na půl. Holt vysokou laťku devadesátkových příběhů jen tak něco nepřekoná.

Příliš mnoho Stínů

Matoucí je také název Vražedné stíny, který se divákům plete s pondělním seriálem Stíny v mlze, jenž je také další kriminálkou České televize. Co ale diváci vyzdvihovali, byl jednoznačně výkon Ondřeje Vetchého v roli vyšetřovatele neprávem obviněného z vraždy. „Upřímně, moc mě to nechytlo. Ovšem Ondřej Vetchý je skvělý herec, ať už ve vážných, nebo komediálních rolích. Vetchý je neskutečný,“ shodují se lidé v komentářích.

Seriál Devadesátky sleduje skutečné kauzy té doby

Video se připravuje ...

Dost bylo detektivek?!

Přestože kriminálky u nás vedou prim, možná už jich je na diváka moc, a proto se objevuje kritika nového seriálu. „No nevím, teď je velké množství českých televizních kriminálek. Toto mě trošku zklamalo,“ uvedla jedna z divaček. Vražedné stíny mají pouze dva díly, tak se necháme překvapit, s čím se televize vytasí na březnové nedělní večery.



Přečtěte si
Uživatel_5569515
28. 2. 2022 • 14:15

Uživatel_5569515
28. 2. 2022 • 14:15

Co to má ta hérečka Tereza Hofová,, co hraje Denisu Hartlovou na hlavě? To jí nemohli dát čepici, nebo slušivý klobouček?!

Uživatel_5457057
23. 2. 2022 • 08:38

Ty jsi regulérní blázen, zřejmě z toho, že nemáš spokojený život. Manžela, ani dítě a tak se vyžíváš i v noci na diskuzích. Jsi vlastně chudák a navíc jsi ještě tupá a nerozumíš nikdy, co ti člověk píše!
Nedělám žádný humbuk o té slečně, neznám ji, ale ptala jsi se co umí? Tudíž jsem ti to na internetu našel, protože ty to neumíš, jsi prostě hloupá a znáš cestu jen do AHA na diskuzi. Jdi už do háje a trochu se nad sebou zamysli, ale hlupák nemá vlastně nad čím. Jsi prostě zapšklá a nešťastná žena, která kolem sebe akorát kope a vypouští ze sebe tu svoji beznadějnost ve formě hnusných keců. Měj se, jak si zasloužíš ......

Uživatel_5457057
22. 2. 2022 • 15:38

Víš co, mně je úplně jedno, co si myslíš, ale klidně ti to napíši. Tato dívčina zpívat umí, byla finalistkou v Superstar, ale předčasně musela odstoupit, protože jí umírala maminka a chtěla být d poslední chvíle s ní! Jinak studuje gymnázium, primárně se věnuje hudbě a zpěvu a taky se chce zdokonalovat v herectví, pokud by se jí zase někdy něco nabídlo. Neznám ji, ale nejsem tak zlý jako ty a nepíši ty hnusy co ty a raději si o každém něco přečtu, ty slepice jedna ubohá!!! Jo a neboj, cigňa ... (to je tvoje slovo, ty rasistko) to není, je to mulatka. A kdyby hrála ve více rolích a zpívala 30 x do měsíce, tak do toho tobě nic není, kapišto? Ty neumíš nic, jen blbě psát. Sbohem

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.