Ve Zlaté labuti to vře: Lásky a sex za protektorátu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Ve Zlaté labuti to vře: Lásky a sex za protektorátu!

Za Lucii se vydává Marta Dancingerová alias Bára.
Za Lucii se vydává Marta Dancingerová alias Bára. (Foto TV Nova, ara)

Už to skoro vypadalo, že Marta Dancingerová (31) alias zlodějka Bára získá Adama Vaculu (35) coby Petra Kučeru pro sebe. Do hry o jeho srdce ale vstoupí nová žena – herečka Barbora Bočková (33) v roli Markéty. Sice se nebude ohánět zbraní jako v Případech 1. oddělení, ženské zbraně ale vytasí. A ve Zlaté labuti přibudou i další postavy...

Barbora Bočková (33) jako Markéta Dietrichová: Holčička s drápky

Nejdřív bude působit jako poslušná holčička bohatých rodičů a diváci od ní nejčastěji uslyší: „Jak řeknete maminko, udělám.“. V dalších dílech ale pořádně vystrčí drápky. Dokonce bude šikanovat nebohou postavu Petra Stacha (48) po mozkové obrně, aby se kousek posunul a nechytla to od něj. „Markéta je dcerou movitých obchodníků. A protože je denním chlebem jak rodiny Kučerů, tak rodiny Dietrichů obchod, spojení rodin by bylo dalším z výhodných obchodů,“ říká o své postavě Bočková a o samotném natáčení a kostýmech dodává: „ Mít v šatníku jen pár kvalitně ušitých kusů oblečení, o které se člověk stará s větší důsledností a váhou, je podle mě přístup, ke kterému se postupně zase navracíme.“

Jaroslav Plesl (48) jako Vilhelm Gruber: Úlisný nácek

Scenáristé mu přisoudili uniformu nacistického pohlavára, velitele pražského okrsku, v níž vypadá, jako kdyby pravačku zvedal už do kolíbky. Právě nacistické uniformy jsou jedny z malá kousků, které nejsou záměrně původní, ale ušité jen pro účely natáčení. Plesl coby úlisný Vilhelm Gruber bude v rodině Kučerů vzbuzovat rozporuplné pocity. Ale Kučerovi dobře vědí, že pokud s Gruberem nebudou udržovat dobré vztahy, bude v nebezpečí nejen vlastní rodina, ale i jejich podnikání a zaměstnanci.

Zlatá labuť: Jak to bylo doopravdy - 3. díl

Video se připravuje ...

Jacob Erftemeijer (33) jako fotograf Oldřich Skalský: Lovec s foťákem

Vykutálený fotograf, který láká hezké holky k sobě do ateliéru a dost pravděpodobně i do postele. A lovit bude i ve Zlaté labuti, kde si vyhlédne Beátu Kaňokovou (33) alias prodavačku Karolína Beránkovou. Využije tak její touhy stát se slavnou herečkou. Po chuti tak nebude hlavně herci Kryštofovi Bartošovi (31) – Martinovi, který za sexy tmavovláskou pálí. Dokonce po něm vystartuje ve výtahu!

Michaela Maurerová (43) jako Eliška Malá: Tichá kráska

Trojnásobná máma vyměnila hereckou kariéru za rodičovskou dovolenou. „Byla jsem hlavně matka, rodila a vychovávala děti, s jejich samostatností se teď vracím do práce,“ okomentovala to Aha!. Ve Zlaté labuti se na Míšu nicméně usmálo štěstí – nemusela absolvovat ani casting, ale rovnou jí zavolali a roli nabídli. „Vyhrkla jsem velmi nediplomaticky hned – jo!“ Před pěti lety se naposledy objevila v jiném dobovém seriálu První republika. „Moje role Elišky Malé není co do textu a obsahu tak velká, ale přesto je výrazná. Je to snová role každé herečky. Vždycky jsem toužila po roli, která bude mít minimum textu a všechny postavy se o ni budou zajímat,“ popsala. „Dostala jsem protiklad ke své povaze, protože jsem strašně ukecaná. To, co jsem si nemohla splnit před kamerou, jsem si kompenzovala za kamerou. Chudáci režiséři,“ dodala s úsměvem.

Zlatá labuť: Jak to bylo doopravdy

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.